ZETApress

hírportál

Szobafogság a Toldiban

SzobafogságCharlotte, a gimnazista lány harminc év körüli bűnözőt rejteget hálószobája szekrényében. Mióta apa elköltözött anya és lánya kettesben élnek. A fiatal lány és a házban bujkáló férfi kapcsolata ártatlannak indul.

Különböző játékszabályokat találnak ki és flörtölgetnek egymással, de Reyer, a férfi, ráun Charlotte kislányos dolgaira, és az egyedülálló anyára veti ki hálóját. Egy féltékeny veszekedés után Reyer kiszökik a szekrényből, és ügyes csellel megkörnyékezi Miriamot, az anyát, aki szívélyesen befogadja őt a házba ? tudtuk meg tegnap délután a Toldi moziban a Szobafogság ? Pinprick című másfélórás, színes, magyar-svájci thrillerből.

Reyer immár legálisan él a két nő társaságában. Charlotte magán kívül van a férfi viselkedése és árulása miatt, de anyja előtt továbbra sem fedi fel, ki is a férfi valójában. Az irányítás egyre inkább kicsúszik a két nő kezei közül, és az apa visszatérésével további titkokra derül fény.

A látogató immár mindkét nőt érzelmi, pszichés és testi kontroll alatt tartja, és kezd úgy tűnni, nincs más célja, mint rájuk telepedni. Amikor ez világossá válik anya és lánya számára, megpróbálnak megszabadulni a férfitól, aki addigra már életük minden pillanatába beférkőzött. Végül, nincs más megoldás, mint a lelki terrorra valóságos erőszakkal felelni…

Író-rendező: Daniel Young, szereplők: Rachael Blake, Laura Greenwood, Nagy Ervin, Rátóti Zoltán, Deborah Kim Javor, Ashley Jean Gangell és Natasha Majláth. Operatőr: Szecsanov Martin, producer: Herendi Gábor és Havas Ágnes, koproducerek: Simone Häberling, Michael Steiner, Jörg Rindlisbacher és Oliver Rihs. Tervezett bemutató november 5-én, a Skyfilm Kft. forgalmazásában várható.

Szóljon hozzá!