ZETApress

hírportál

Feró és Feri Edinával

Nagy Feró sajátos módon fűti fel a meztelen női testet: A vagány énekes igyekezett melegen tartani a ruhátlan szexi modellt. Nagy Feró ezúttal színészi tehetségét mutatja meg a nagyközönségnek, amikor a Cargo Design című nem mindennapi kisfilmben szerepel ? tudatta Sárréti Anita sajtómenedzser.

Az énekes egy paranemnormális vígjátékban meztelen nő társaságában mutatja meg vagány arcát, aki igazi nagyszájú kamionost alakítva élvezi az életet, és habzsolja a nőket. Ambrus Titanilla, aki az Édes Élet és a Topmodell leszek című műsorokban szerepelt, volt a legnehezebb helyzetben a forgatáson, hiszen egy órán keresztül készült a testfestése. Késő éjjel vették fel azokat a jeleneteket, amiben ő is szerepel, amikor már nagyon hideg volt a hangárban. Egy takarót se tudtak ráadni az átállások idejére, így teljesen átfázott a forgatás végére. A szexi lány azonban nagyon jól tűrte, hisz modellkarrierje során rengetegszer került már hasonló helyzetbe. Mártoni Edina se volt könnyebb helyzetben a kamionban, ám neki legalább lehetősége volt melegednie. Feróék ugyanis készségesen segítették betakarózni, figyeltek a testi épségére. A kisfilm két főszereplője, Nagy Feró és Elek Ferenc igyekezett forrón tartani beszélgetéssel és sok humorral a forgatási szüneteket.

Ferónak különösen tetszettek a túlfűtött hangulatú jelenetek. ? Élveztem nagyon a forgatást. Elek Feri remek színész, élmény volt vele együtt dolgozni. Bár nagy hidegben forgattunk, de a fülkében eléggé túlfűtött volt a hangulat. Egy lenge öltözetű hölgy egyébként is mindig jót tesz a kedélyeknek és sok vicces szituációt teremt. Pláne, hogy még a lenge se volt rajta ? nevet a Beatrice együttes frontembere. ? Többet nem árulok el, mert akkor nem lesz meglepetés. Ja, de egyet mégis. Feri barátom szerencsére elhallgat a film végére?

Elek Ferenc, a Katona József Színház színművésze örömmel dolgozott együtt Feróval, és vette a poénokat. ? Nagyon jó volt a forgatás. Színházi előadás után pár óra alvás után kezdtünk, de mivel jó hangulatban zajlott a forgatás így nem volt szerencsére annyira fárasztó. Örömmel vállaltam a szerepet. Mindenkinek van ilyen típusú ismerőse, akit én alakítok. Sokan szeretik a ’80-as éveket, így remélem sok embert sikerül megmosolyogtatni. Feróval szerettem nagyon dolgozni, mert a forgatási szünetekben is ontotta a poénokat.

Annak ellenére, hogy Mártoni Edina meztelenül feküdt a két sztár társaságában egy kamionban, nagyon jól érezte magát. ? Egyáltalán nem voltam zavarban. Elek Feri illedelmes és visszahúzódó volt az első jelenet alatt, aztán jól belelendült a lábdobálásba ? mondta nevetve. ? Nagy Feró is nagyon rendes volt. Dőltek belőle a vicces sztorik és mindig poénkodott, így nehéz volt tettetni az eszméletlen lányt. Sokszor kellett nevetnem még jelenet közben is. Kellemesen csalódtam mindkét színészben, hogy tudták magukat tartani a szerephez elvárt követelményhez és nem piszkálódtak velem. Még segítettek betakarózni is. Szinte figyeltek a testi épségemre.

Mitev Viktor, a film rendezője nagy feladatot gördített a két főszereplő útjába, hiszen egy viszonylag nyugodt élethelyzetből egy teljesen idegen környezetbe helyezte őket. ? Feró és Feri is kihozták magukból és a karakterükből is a maximumot. Érdemes volt két ilyen nagyszerű embert összezárni egy fülkébe. A stáb is nagyon jó volt. Sok jó ember segítsége kellett ahhoz, hogy megszülessen ez a kisfilm. Köszönöm nekik a munkájukat és az energiájukat. A kisfilm jelenleg még utómunka alatt van, így még kell egy kicsit várni, hogy a moziba, majd közvetlenül utána az internetre kerülhessen!

A Cargo Design

Egy szituációs helyzetre épülő paranemnormális filmvígjáték. Két kamionsofőr éppen éjszakai pihenőjére készül Moszkva külvárosában található parkolóban, ahol váratlan misztikus esemény történik velük, amit mindketten sajátos módon dolgoznak fel. Egyikük Elek Ferenc, aki a 40 éves szűz. Anyuci kedvence nem igazán szeretne felnőni. ’80-as évekbeli zenét hallgat, és szinte benne is éli türelmes életét. Nyugodt életmódját egyedül az éjszaka fura hangjai képesek megzavarni, mely felerősíti benne UFO paranoid személyiségét. A másik sofőr Nagy Feró, aki minden rutinnal rendelkezik, ami a kamionos élethez kell. A maga nyers stílusával minden problémát meg tud oldani, a legegyszerűbb megoldást választva. Imádja, és élvezi is az életet és a nőket is. A hatperces rövidfilm bemutatása: tesztvetítésre moziban 2015 első negyedévben, majd rögtön az interneten. Részletek a Facebook-oldalukon is elérhetők.

Szóljon hozzá!