ZETApress

hírportál

Bérgavallér a Puskin moziban

Fioravante (John Turturro) barátja, Murray (Woody Allen) tanácsára elkezdi a világ legősibb mesterségét űzni, és végül olyasmit talál, amiről nem is tudta, hogy keresi ? láttuk délelőtt a Bérgavallér (Fading Gigolo) című színes, feliratos, 98 perces amerikai vígjátékban a Puskin moziban.

Murray gyönyörű bőrgyógyásza, Dr. Parker (Sharon Stone) megemlíti, hogy szépséges barátnőjével, Selimával (Sofia Vergara) férfit keresnek egy édes-hármashoz. Murray észreveszi a pénzügyi lehetőséget az ajánlatban, és meg akarja győzni Fioravantét, hogy vállalja a feladatot. Fioravante először bizonytalankodik, de rá kell ébrednie, hogy vannak kellemetlenebb módjai a pénzkeresésnek, mint két kényeztetésre éhes nőt boldoggá tenni.

Miközben Fioravante Dr. Parker és Selima hálószobái között ingázik, egyre szemérmesebb randikat bonyolít Avigallal (Vanessa Paradis), egy köztiszteletnek örvendett haszid rabbi özvegyével is. Amikor fellángol a szerelem Fioravante és Avigal között, Murray rájön, hogy nem is olyan egyszerű kerítőnek lenni. John Turturro ötödik filmje (a Mac, az Illuminata, a Románc és cigaretta (Romance & Cigarettes) és a Szenvedély (Passione) után) egyszerre érzelmesen és szórakoztatóan beszél az emberek soha véget nem érő, tökéletesen nem beteljesülő boldogságkereséséről.

Rendező és forgatókönyvíró: John Turturro. Producer: Paul Hanson és Jeffrey Kusama-Hinte. Zeneszerző: Abraham Laboriel és Bill Maxwell. Operatőr: Marco Pontecorvo. Vágó: Simona Paggi. Szereplők: Woody Allen (Murray), John Turturro (Fioravante), Sharon Stone (Dr. Parker), Sofía Vergara (Selima), Vanessa Paradis (Avigal), Liev Schreiber (Dovi), Bob Balaban (Sol), Eugenia Kuzmina (Olga), Loan Chabanol (Loan). Bemutató május 1-jén a Big Bang Media forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5nP4WEvKZEY [/youtube]

Szóljon hozzá!