ZETApress

hírportál

Óbudai kémia

Működik a kémia 2014Doug (Sam Rockwell) egy lelkiismeretes patikus. Minden reggel a városi biciklibajnok, kontrollmániás felesége (Michelle Monaghan) mellett ébred és a nem kevésbé idegesítő apósa patikájában dolgozik ? láttuk délelőtt az óbudai Eurocenter Sony moziban a Működik a kémia (Better Living Through Chemistry) című színes, magyarul beszélő, 91 perces amerikai vígjátékban.

Hallgatja a szürke kisvárosiak panaszait és gyógyírt keres a bajaikra, amíg az ellenállhatatlan Elizabeth (Olivia Wilde) be nem tipeg a patikába. A gazdag kirakatfeleséggel fellángoló váratlan viszonya egy csapásra kirázza Dougot a papucsából. A feldoppingolt piti patikus egy akcióhőst megszégyenítő vagánysággal igyekszik életét magasabb fokozatba kapcsolni, amíg a dolgok ki nem csúsznak az irányítása alól.

Rendező: David Posamentier, Geoff Moore. Forgatókönyvíró: Geoff Moore, David Posamentier. Zeneszerző: Andrew Feltenstein, John Nau. Operatőr: Tim Suhrstedt. Producer: Felipe Marino, Joe Neurauter. Vágó: Jonathan Alberts. Szereplők: Sam Rockwell (Douglas Varney), Olivia Wilde (Elizabeth Roberts), Michelle Monaghan (Kara Varney), Ben Schwartz (Noah), Ken Howard (Walter Bishop), Ray Liotta (Jack Roberts), Jane Fonda. Bemutató március 27-én a Big Bang Media forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lvGDj2EzWRc[/youtube]

Szóljon hozzá!