ZETApress

hírportál

Erotika a Lurdy Házban

IllusztrációA hétvégi Erotika Parádén bemutatásra kerülő élő erotikus filmforgatás szereplőválogatásán jártunk ma délután a Lurdy Ház Renegade Pub-jában, ahol kiválasztást nyertek a Judy Nero által élőben rendezett produkció szereplői.

A válogatást a film rendezőnője, Judy Nero tartotta, de rajta kívül az Erotika Parádé sztárjai egytől-egyig megmutatták magukat az eseményen, és tanácsokkal szolgáltak az amatőr szereplőknek, akiknek a jelentkezését egészen péntekig várja a szervezőség. Akiknél működik az otthoni szex, azoknál ezzel a közönség előtt se lesz baj, ezért lehetőleg ilyeneket várnak!

A rendezőnő elmondta, hogy a filmet Lévai Adrienn nemzetközi aktmodellel közösen készíti, de a közönség is beleszólhat a munkába. Szombat-vasásnap reggeltől estig forog majd a kamera a Lurdy Házban, de nem lesz előre megírt forgatókönyv. A közönség instruálja a szereplőket, a nézők mondják meg, hogy épp milyen jelenetre kíváncsiak. Rengeteg szex lesz a földön, a széken és asztalon, vagy akár a bárpulton, s a sok-sok órás nyersanyagból áll össze az egyelőre még nem tudni, hány órás végtermék. Ezt aztán DVD-n, vagy az Internetről letölthető formában terjesztik.

A castingra sokan jelentkeztek, de már az első rostán, a nyilvános cici mutogatáson sokan kiestek. Mindössze két lány mutatta meg a közönségnek kebleit, s a színpadra is csak ők álltak ki meztelenül. Amíg erre sor került, amíg belámpázták a világosítók a helyszínt, a 30 éves Soma 20 centis szerszámát fényképezték, amelyet 23 éves barátnője, Orsi kényeztetett. Soma aztán a színpadon arról is beszámolt, hogy állóképességét két órán át is megőrzi, de egy intenzív orális szexnek egy percig sem tud ellenállni.

Orsi ? az egyik cici mutogató ? is levetkőzött a színpadon. Elmondta, hogy azt a pózt kedveli, ahol a legmélyebb a behatolás. Őt a másik bevállalós lány követte. Olyan halkan beszélt, hogy nevét se hallottam, s telefonszámát sem tudta fejből. Elmondta viszont, hogy egyszerre két fiút is vállal, van is benne gyakorlata. S hogy mutasson is valamit, le akarta szopni barátját, de a fiú sehogy sem tudta elélvezni a dolgot. Kínlódásának négy perc múltán végre ? ha befejezetlenül is ? de vége szakadt.

Rosszabbul járt az utolsó próbálkozó, a harmadik fiú. Hiába is iparkodott, csak lankadtan állt a színpadon, sehogy sem akart szárba szökkenni. Őt biztosan nem hívják vissza a hétvégi fellépésre, ha csak nem az értelmetlen küzdelem szobrát akarják róla megmintázni.

Judy azért megnyugtatott mindnyájunkat, hogy a mai kudarc ne keserítsen el senkit. A castinggal csak újabb szereplőknek akartak bizonyítási lehetőséget adni, de nélkülük is megvannak a jól bevált állandó szereplőik. A hétvégi forgatásra sokan a hírnévért jelentkeztek az anyagiak helyett, mert a filmsikerrel betörhetnek a jól jövedelmező nemzetközi piacra is.

Szóljon hozzá!