ZETApress

hírportál

Amore a Lurdy Házban

Úgy hívlak AmoreAlex, a 37 éves reklámszakember magánélete éppen rossz irányba halad, amikor egy reggel véletlenül elgázol egy fiatal motoros lányt ? láttuk tegnap este a Lurdy Házban, az Úgy hívlak: Amore (Scusa ma ti chiamo amore) című 106 perces, színes, feliratos, olasz romantikus vígjátékban.

Szerencsére Niki, a még csak 17 esztendős lány nem sérül meg, viszont Alex elviszi őt kocsiján a gimnáziumba… És innentől kezdve minden megváltozik. A lány életkedve, vidámsága és szépsége teljesen elvarázsolja Alexet, és ekkor már semmi nem állhat szerelmük útjába. Még a 20 év korkülönbség sem.

Rendező: Federico Moccia, forgatókönyvíró: Luca Infascelli, zeneszerző: Claudio Guidetti, operatőr: Marcello Montarsi, producer: Vittorio Cecchi Gori és Rita Rusic, vágó: Patrizio Marone. Szereplők: Raoul Bova (Alex), Michela Quattrociocche (Niki), Luca Angeletti (Enrico), Francesca Antonelli (Susanna), Francesco Apolloni (Pietro), Cecilia Dazzi (Simona), Francesca Ferrazzo (Erica). Bemutató mától a Cinenuovo Kft. forgalmazásában.

Szóljon hozzá!