ZETApress

hírportál

Az ígéret földjén

Steve kollégájával, Sue Thomasonnal (az Oscar-díjas Frances McDormand) kerül McKinley kisvárosába, amit az elmúlt évek során letaglózott a gazdasági válság ? láttuk ma délben az Ígéret földje (Promised Land) című 106 perces szinkronizált amerikai filmben a Toldi moziban.

A páros számára nagyon úgy fest, hogy az itt élők elfogadják majd üzleti ajánlatukat ? a talajfúrás jogait szeretnék megvásárolni a helyi birtokokon ?, mert nagy szükségük van a felkínált pénzre. A munka elsőre pofonegyszerűnek tűnik, de az elismert helyi tanár, Frank Yates (Hal Holbrook) felveti, hogy a közösség együtt döntsön az ajánlat elfogadásáról, ráadásul Steve az ittléte során megismerkedik Alice-szel (Rosemarie DeWitt). Amikor pedig Dustin Noble (John Krasinski), a dörzsölt környezetvédelmi aktivista is felbukkan, még nagyobb lesz a tét, Steve és Sue tehát nem tudja egykönnyen maga mögött hagyni McKinley városkáját.

Magyar szlogen: Te mennyibe kerülsz? ? Rendező: Gus Van Sant. Gyártó: Focus Features, Imagenation Abu Dhabi FZ, Participant Media, Pearl Street Films. Magyar hangok: Stohl András, Kiss Mari, Csankó Zoltán, Szatory Dávid, Szinetár Dóra, Szélyes Imre, Forgács Gábor, Magyar Attila. Bemutató február 28-án a Big Bang Media forgalmazásában, csak 12 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!