ZETApress

hírportál

Love Between Storeys

Egy kaotikus reggelen a karrierista Adam és Jenny, a munkanélküli rocker lány véletlenszerűn találkozik a Love Between Storeys című romantikus történetben. A két fiatal a London belvárosában lévő elit irodaház liftjébe ragad, és arra kényszerül, hogy zavarosan mozgalmas életüktől egy pillanatra elszakadjon.

A film egyik különlegessége, hogy a nemzetközi stáb nagy része önkéntesként vett részt a projekt létrehozásában, a másik pedig, hogy a rövidfilm premierje több európai nagy városban ? Londonban, Helsinkiben és Madridban ? február 14-e és 21-e között Valentin nap alkalmából debütál.

Írta és rendezte: Nils-Erik Ekblom és Tom Norrgrann. A film grafikai és képi megjelenítéséért John Ahman felelt. Főszerepben Lyston Laurence, londoni modell-színész és Aurélie Amblard, francia színésznő. A filmet a Finnagora (Finn Kulturális, Tudományos és Gazdasági Központ) jóvoltából ? a többi premiervároshoz csatlakozva ? a Toldi mozi mutatja be február 21-én, kedden este 20 órakor. Megtekintése a közönség számára ingyenes lesz.

Szóljon hozzá!