ZETApress

hírportál

Gangxta Zoli anyukája kém!

Kassai Ilona, Gangxta Zoli édesanyja kém ? legalábbis a részben Budapesten forgatott Suszter, Szabó, Baka, Kém című filmben, amely kedden három Oscar-jelölést zsebelt be ? tudtuk meg Tamás Dorkától.

A John le Carré: Árulás című világhírű regénye alapján készült Suszter, Szabó, Baka, Kém című thriller egyik kulcsjelenetét Budapesten forgatták. A Párizsi udvarban felvett részben Mucsi Zoltán, Kálloy Molnár Péter és Csuja Imre jól láthatóak, ám egy emeleti ablakban néhány másodperc erejéig feltűnik Kassai Ilona, Gangxta Zoli édesanyja is, aki beépített kémként felügyeli a tragédiába hajló eseményeket.

A napokban kiderült, hogy a Susztert végül három kategóriában is Oscar-díjra jelölték. A film férfi főszereplőjét, Gary Oldmant életében először nominálták az arany szobrocskára, de jelölték a filmet a Legjobb forgatókönyv-adaptáció és a Legjobb zene-kategóriákban is. A film Gary Oldman, Colin Firth, Tom Hardy, John Hurt, Toby Jones és Mark Strong főszereplésével az AGA Média és a Ristretto Distribution közös forgalmazásában január 26-án kerül a hazai mozikba, feliratos és szinkronizált formában egyaránt.

Szóljon hozzá!