ZETApress

hírportál

Ég és föld között

Az Ég és föld között a világhírű színésznő, Shirley MacLaine: Találd meg önmagad! ? című önéletrajzi bestseller regényéből készült. A két részes közel 4 órás játékfilm nagy vitákat kavart, melyben az Oscar-díjas művész nyíltan és őszintén vall saját spirituális útkereséséről és élményeiről.

A történet a színésznő (aki az alkotásban önmagát alakítja) életének azon időszakát dolgozza fel, melyben egy mindent elsöprő szerelem éri utol. Viszonyba bonyolódik egy feltörekvő politikussal (Charles Dance ? Michael Collins, Trónok harca), ám mivel Gerry nős, kapcsolatukat titokban kell tartaniuk.

Miközben Shirley a világ számos pontján megfordul, hogy szenvedélyes találkáik helyszínére utazzon, megismerkedik egy titokzatos idegennel ? Daviddel ? (John Heard ? Ébredések, Pollock), akinek hatására elkezd érdeklődni a spiritualitás iránt. Végül Daviddel Peruba tart, ahol olyan élményeket tapasztal meg, melyek alapjaiban változtatják meg mindazt, amit Shirley addig hitről és az életről vallott. A film a héten már kapható duplalemezes kiadásban, DVD-n.

Szóljon hozzá!