ZETApress

hírportál

Sharpay a képernyőn

Ashley Tisdale új filmjében a High School Musicalből ismert Sharpay Evans története folytatódik. Az utánozhatatlan Ashley Tisdale a High School Musical-ben játszott népszerű szerepében tér vissza: Sharpay Evans, a megállíthatatlan, akaratos szőke díva a főszereplője Sharpay csillogó kalandja című tévéfilmnek.

Tisdale nemcsak a film főszereplője, hanem az executive producere is. A High School Musical és Ashley Tisdale sikere után a Disney úgy döntött egy külön történetben meséli el Sharpay Evans életének a folytatását, hiszen ezt a karaktert olyan sikerrel játszotta Tisdale, hogy a rajongók kedvenceként megnyerte az MTV Movie Award díját. Az Emmy-díjas High School Musical-t pedig több mint 290 millió néző látta szerte a világon, a második részre pedig már 300 millióan voltak kíváncsiak ? tudtuk meg Bak Anitától.

Az új filmben, Sharpay csillogó kalandjában, Sharpay Evans, a kutyájával New Yorkba költözik, hogy megvalósítsa az álmát és híres színésznő legyen. De a nagyvárosi élet szinte sokkhatással van rá, valamint a producerek inkább a kiskutyájára, Boi-ra kíváncsiak. Kiábrándultságát félretéve Sharpay nekilát, hogy Boi karrierjét egyengesse és ő legyen a leghíresebb kutya a show businessben. Persze közben abban reménykedik, hogy a hírnévből neki is kijut, mégiscsak ő Boi kísérete és ő tartja a pórázt.

Sharpay Evans egy igazi díva és vezér egyéniség. Nagyon érdekes és egyben vidám feladat is eljátszani ezt a karaktert. Vicces volt, hogy az új filmben Sharpay már felnőtt. Azt szeretem benne, hogy nagyon céltudatos, és tudja mit akar az élettől. Én is ugyanez a típus vagyok, minden lehetőséget megragadok ? mondta Ashley Tisdale.

A Sharpay-ben Ashley Tisdale az utóbbi évek egyik legemlékezetesebb komikus karakterét jeleníti meg. Ez a rész bemutatja Sharpay életének remekül sikerült következő fejezetét: hogyan fedezi fel önmagában, a szíve legmélyén rejtőző emberséget. Ez óriási kihívás számára ? mondta Gary Marsh, a Disney Channels Worldwide elnöke, szórakoztatási és kreatív igazgatója.

Ashley Tisdale karrierje a ?90-es évek végén indult be, több olyan híres sorozatban is feltűnt, mint a Hetedik Mennyország vagy a Bűbájos Boszorkák. Az első filmes szerepe a Donnie Darkóban volt, azóta a szőkeség karrierje töretlenül ível felfele. Tisdale mindig színész akart lenni: ? A szüleim azt mondták, hogy nem muszáj színésznek lenned, csinálhatsz bármi mást is. A nővérem pompom lány volt, de én soha nem vettem részt semmi ilyesmiben. A színészet a véremben van. Azt mondtam magamnak: én nem fogok pompom lány lenni a suliban, majd egy filmben eljátszom inkább! ? mondta. Sharpay csillogó kalandját a Disney Csatorna szeptember 10-én, szombaton 10:30-tól sugározza.

Szóljon hozzá!