ZETApress

hírportál

Blue Valentine a Toldiban

Cindy (Michelle Williams) és Dean (Ryan Gosling) megismerkedésük óta szerelmesek voltak egymásba. Klasszikus romantikus történet volt az övék, összeházasodtak, azonban a boldogan éltek, míg meg nem haltak rész valahogy elmaradt.

Míg Dean megmaradt ugyanannak az embernek, mint kapcsolatuk kezdetén volt, addig Cindy felfedezte az életében rejlő lehetőségeket, és folyamatos sikereket ért el. A férfi ettől elkezdte kevesebbnek érezni magát, mígnem kapcsolatuk teljesen elhidegült. Most pedig elhatározzák, hogy mindent megtesznek azért, hogy szerelmük újra a régi szenvedéllyel lángoljon ? láttuk délelőtt a Toldi moziban, a Blue Valentine című 112 perces feliratos amerikai romantikus filmdrámában.

Rendező: Derek Cianfrance, forgatókönyvíró: Joey Curtis, Cami Delavigne és a rendező. Operatőr: Andrij Parekh, producer: Lynette Howell, Alex Orlovsky és Jamie Patricof. Vágó: Jim Helton és Ron Patane. Szerepel még Faith Wladyka (Frankie), John Doman (Jerry) és Mike Vogel (Bobby) is. Bemutatója jövő hét csütörtökén csak 16 éven felülieknek lesz a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!