ZETApress

hírportál

A hódkóros a moziban

Walter Black (Mel Gibson), a valaha szebb napokat látott játékgyár-igazgató tökéletesen elveszítette a kapcsolatot a külvilággal. Teljesen magába zárkózik, és már a családjával se nagyon kommunikál ? láttuk délben a Művész moziban, A hódkóros (The Beaver) című színes amerikai játékfilmben.

Aggódó feleségével (Jodie Foster) már végigvették az összes terápiát és csodaszert, hogy kirántsák őt a depresszióból, de szemlátomást semmi sem segít. Aztán egy nap Walter egy hódot formáló kézi bábot talál a szemétben, melyet a karjára húzva hirtelenjében minden megváltozik. A férfit mintha kicserélték volna, az üzletben újra sziporkázik, környezetében mindenkit elbűvöl, a Hódból pedig országos szenzáció lesz. A gond csupán az, hogy maga Walter eltűnni látszik a Hód árnyékában?

A kétszeres Oscar?-díjas Jodie Foster rendezésében és társ-főszereplésével érkezik ez az érzékeny hangulatú, különleges komédia, melyben a szintén kétszeres Oscar?-díjas Mel Gibson brillírozik egy olyan férfi szerepében, aki meglehetősen szokatlan módon találja meg a visszautat a családjához és az élet örömeihez. A Cannes-i Filmfesztiválon is bemutatott filmben feltűnik Anton Yelchin (Star Trek, Terminátor: Megváltás) és Jennifer Lawrence (Winter?s Bone ? A hallgatás törvénye) is. Bemutató szeptember 8-án, a CornerFilm forgalmazásában.

Szóljon hozzá!