ZETApress

hírportál

Csak egy csók

Egy férfi kisegít egy ismeretlen nőt az utcán. A nő üzleti úton van, másnap már utaznia kell haza. Kölcsönös közöttük a szimpátia, így a nő elfogadja az esti vacsorameghívást. Mindketten párkapcsolatban élnek, de a kellemes és meghitt órák hatása alól nem tudják kivonni magukat, láttuk délelőtt az Odeon Lloyd moziban, a Csak egy csók című színes, 95 perces, feliratos francia vígjátékban.

Ám, amikor a férfi búcsúcsókkal akar elköszönni a nőtől, az elutasítja. Nem azért, mintha nem szeretné, csak tudja, hogy egy ártatlannak tűnő csók is meg tudja változtatni sokak életét. Hogy meggyőzze erről a férfit, elmesél neki egy történetet, ami az egyik ismerősével esett meg: Judith és Nicolas a legjobb barátok voltak, minden örömüket és bánatukat megosztották egymással. Judith boldog házasságban élt a férjével, Nicolas pedig barátnőről barátnőre szállt.

Egy hosszabb kapcsolat után azonban nem találta a helyét, hiányzott belőle a vágy, és képtelen volt új barátnőt találni. Judith azt tanácsolta neki, hogy próbálkozzon egy prostituálttal, az biztosan kilendíti a holtpontról. Nicolason az sem segített, így egy szokatlan kéréssel fordult legjobb barátjához: Judith segítse át a nehézségein. Rendező: Emmanuel Mouret, főszereplők: Virginie Ledoyen, Emmanuel Mouret, Julie Gayet és Michael Cohen. Bemutató jövő csütörtökön, a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!