ZETApress

hírportál

Filmszakértőket keres az MTV!

A nézők jelölhetik kedvenceiket az MTV Movie Awards-díjára. Vedd ki a részed a legszemtelenebb és legextrémebb filmes díj kiosztásában és legyél Te is az MTV szókimondó filmkritikusa!

Június 5-én immár 20. alkalommal kerül megrendezésre az MTV Movie Awards gála, ahol a csatorna a nézőkre bízza a jelöltlista összeállítását. Idén 20. alkalommal adják át az MTV filmes díjait, amely a konzervatív Filmakadémiával ellentétben a humorra, az extremitásra és az újdonságokra szavazó valódi közönség ízlését tükrözi.

A június 5-én esedékes Los Angeles-i díjátadó gálára ugyanis bárki jelölheti kedvenceit március 22-e és április 5-e között az MTV weboldalán. Az év egyik legnépszerűbb gálája a már megszokott formabontó és utánozhatatlan show keretei közt idén a Legjobb filmes idézetek díjával bővülve, 13 kategóriában osztja ki az Arany Popcorn szobrocskákat.

Az MTV nézői kőkemény filmimádók és kritikusok, ezért mi minden évben kíváncsian várjuk, kit ítélnek az egyes kategóriák legjobbjainak. Az idei show egyszerre tekint vissza a tavalyi és kacsint ki 2011 várva-várt filmes durranásaira és a popkultúra új mérföldköveire ? árulta el Stephen Friedman, az MTV vezérigazgatója.

Az MTV Movie Awards 2011-es kategóriái

Legjobb film, Legjobb férfialakítás, Legjobb női alakítás, Legjobb férfi felfedezett, Legjobb női felfedezett, Legjobb vígjátéki alakítás, Legjobb csók, Legjobb gonosz, Legjobb harc, Legjobb és ezt így hogy?! ? pillanat, Legjobb beparázott alakítás, Legcoolabb sztár, Legjobb filmes idézet. További információk itt olvashatók. Vedd ki a részed és szavazz!

Szóljon hozzá!