ZETApress

hírportál

Külföldiként izgalmasabb

Márciusban visszatér a Jersey Shore nagy olasz családja. A Jersey Shore féktelen guido és guida csapata megunta Kaliforniát, és visszatértek New Jersey pörgős partvidékére.

Az olasz virtust hazánk kedvenc latin műsorvezetőjének, Gianninak sem kell bemutatni: a sármos sztár hirtelen jött kalandként költözött Magyarországra, és bár a két nép mentalitása sok mindenben különbözik, döntését egy cseppet sem bánta meg.

Gianni tanulni jött hozzánk, ám az egyetem végeztével nem tért vissza Olaszországba, hanem fejest ugrott az ismeretlenbe és itt próbált szerencsét. Mára mindenki ismeri őt műsorvezetőként és étterem-tulajdonosként egyaránt, aki olaszos vehemenciájával, jókedvével és stílusával felpezsdíti környezetét.

Külföldön egyszerűen érdekesebb vagy, főleg temperamentumos olaszként, aki imád beszélni, enni-inni, társaságba járni, egyszóval: élni. Ezt a tulajdonságunkat fontos megőrizni, épp ez tesz minket különlegessé, és biztos vagyok benne, hogy a sikerhez és boldoguláshoz is elengedhetetlen, hogy másképp éljük meg a hétköznapokat ? árulta el Gianni, aki egyedül vágott bele magyarországi kalandjába, és csak később találta meg olasz barátait, munkatársait nálunk, mivel szerinte az olaszok nem igazán tartanak össze külföldön.

A negatív tapasztalat alól úgy tűnik, a Jersey Shore szabad szellemű fiataljai jelenthetik a kivételt. Az extrém, látszólag tökéletesen működésképtelen ?olasz család? tagjai ugyanis a parázs viták és drámai csaták ellenére jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Snooki és barátai március 27-én immár harmadszor térnek vissza az MTV-re, hogy a csatorna legsikeresebb sorozatához híven, újra az őrült bulik és örök barátságok színterévé változtassák Jersey Shore-t. A nyári kalandok, formás idomok és az olasz temperamentum most is garantált! Jersey Shore 3. március 27-től minden vasárnap 21:15-kor az MTV műsorán.

Szóljon hozzá!