ZETApress

hírportál

Jersey Shore harmadszor

Március 27-én, vasárnap indul a Jersey Shore 3. évada. Itt a tavasz, irány a strand! A Jersey Shore féktelen csapata megunta a téli fagyoskodást, és visszatértek Miami napsütötte partjára. A tökéletes testű guidók és guidák nappal újra pólót árulnak, miközben az esti partit tervezgetik, ahol aztán a táncparkett közepén landol a textil.

Az extrém, szabadszellemű és látszólag tökéletesen működésképtelen ?olasz család? immár harmadszor tér vissza az MTV-re, hogy, a csatorna legsikeresebb sorozatához híven, újabb rajongókat láncoljon a képernyők elé. Az olykor vicces, olykor drámai csaták a lakótársak között, a bikiniben felvonuló lányok és a barnaság-gyúrás-buli bűvkörében élő fiúk kalandjai senkit sem hagynak hidegen, amit az első két év világraszóló sikere be is bizonyított.

Már a harmadik évad első epizódja felkavarja a kedélyeket, amelyek Angelina kigolyózásával már-már megnyugodni látszottak. A tűzről pattant, irányíthatatlan és önfejű Snooki ugyanis minden szó nélkül beköltözteti legjobb barátnőjét, a hasonlóan ?visszahúzódó? Deena Nicole Cortese-t a villába. A cseppet sem szende barátnő persze rögtön elcsavarja a fiúk fejét és ezzel sok féltékeny ellenséget szerez magának.

Március 27-én újra parázs viták, őrült bulik és örök barátságok színterévé válik Jersey Shore, ugyanis itthon is elindul az elmúlt évek legvitatottabb és egyben legsikeresebb MTV sorozatának harmadik évada. A nyári kalandok, formás idomok és az olasz temperamentum pedig most is garantált! Jersey Shore 3. március 27-től minden vasárnap 21:15-kor az MTV műsorán. További információ idekattintva látható.

Ha már MTV, akkor még egy szenzációs hír az MTV-től! Exkluzív Foo Fighters klippremier az MTV-n, az amerikai ikon Rope című videója március 11-én debütált a kult-csatornán. A Foo Fighters március 11-én mutatta be soron következő stúdióalbumuk legújabb videoját. Kurt Cobain halála után a saját zenei álmait megvalósító Dave Grohl együttese, a Foo Fighters az elmúlt ?rockdekád? meghatározó bandája lett, amelynek soron következő lemezét több millió rajongó várja világszerte.

Legújabb stúdióalbumukkal rendesen kiéheztették a közönséget, akik négy évet vártak a Wasting Light megjelenésére. Az album ugyan csak áprilisban kerül a boltokba, de az új kislemez a Rope, és a hozzá készült videoklip már március 11-én, pénteken látható volt, kizárólag az MTV csatornáin. Az MTV világszerte, a televízióban és online egyszerre vetítette le a Foo Fighters Rope című klipjét, amelyet további 24 órán keresztül kizárólag a csatorna közönsége láthatott. A globális hálózatnak köszönhetően ráadásul több millió rajongó kerülhetett kapcsolatba egymással és vitathatta meg az új album lecsupaszított, lényegi zenei világát.

Szóljon hozzá!