ZETApress

hírportál

Állatok a Kálvin téren

Tegnap a késő délutáni órákban érdekes és meghökkentő látványban volt része a Kálvin téren sétálgató, vagy éppen átutazóban levő pestieknek. A Kálvin Center előtti területre állatokkal, ketreccel, etetővel és elkerített karámmal egy miniállatkert költözött.

A csinos hölgyek szórólapokat osztogatva hívták fel a figyelmet a Viasat Nature Közelebb a természethez! ? című programjára. A karámban gondozó beszélt az állatokról és a gyerekek legnagyobb örömére simogatni is lehetett a bemutatott állatkákat, melyeket Lantai József fényképezett.

A természetre való odafigyeléssel nem csak a környezetet, az állatokat és a növényvilágot óvjuk meg, hanem saját élőhelyünkre, életformánkra, a jövőnkre is vigyázunk. A Viasat Nature küldetése, hogy eredeti, érintetlen formájában ismertesse meg Önökkel a természetet. A Viasat Nature egy reklámmentes, prémium kategóriás minőségi csatorna, szórakoztató és különleges látványvilágú díjnyertes dokumentumfilmek széles választékával, amelyek állatokról, természetről, vadvilágról és állatgondozókról nyújtanak ismereteket, mutatnak be érdekes és lenyűgöző képeket ? tudtuk meg szavaikból.

A dokumentumfilmeket olyan közkedvelt és színvonalas csatornák készítik, mint a BBC, a Channel 4 vagy a Parthenon. A nap 24 órájában kínálnak magyar nyelvű családbarát dokumentumfilmeket, bejárva a világ összes pontját, elismert szakértők és hírességek segítségével. Viasat Nature ? A természetes környezet. Bővebb információk idekattintva is, meg a facebook-on is megtalálhatók.

Szóljon hozzá!