ZETApress

hírportál

SANCTUM 3D

Egy búvárcsapat különleges expedícióra indul a világ leghatalmasabb, legszebb és legnehezebben megközelíthető víz alatti barlangjába ? láttuk délelőtt a Cinema City Aréna Pláza 18-as termében, a Sanctum 3D című színes, feliratos, amerikai-ausztrál kalandfilmben.

Ám amikor a tomboló trópusi vihar nyomán lezúduló víztömeg elzárja a kivezető utat, a csoport egyre mélyebbre kényszerül a járatokba. Hamarosan nemcsak a halálosan veszélyes, ismeretlen tereppel, hanem az egyre jobban elharapódzó pánikkal is meg kell küzdeniük, ha meg akarják találni a tengerhez vezető utat és életben ki akarnak jutni.

A 3D-ben forgatott, lélegzetelállítóan izgalmas akcióthriller executive producere James Cameron, aki az Amerikában bírált Avatarhoz kifejlesztett speciális kamerarendszernek köszönhető különleges víz alatti felvételekkel ismét elképesztő látványvilágot teremtett.

Szereplők: Rhys Wakefield, Allison Cratchley, Alice Parkinson, Christopher Baker, Daniel Wyllie, Richard Roxburgh, Ioan Gruffudd, Cramer Cain. Fényképezte: Jules O?Loughlin, írta: John Garvin, Andrew Wight. Producer: Ben Browning, James Cameron, Ryan Kavanaugh. Rendezte: Alister Grierson. Bemutató március 17-én, a Budapest Film forgalmazásában.

Szóljon hozzá!