ZETApress

hírportál

Üvegtigris 3 áprilisban

Április elsején kerül a boltokba DVD-n és Blu Ray-n a tavalyi év legsikeresebb hazai mozija, az ÜVEGTIGRIS 3 ? tudtuk meg Tamás Dorkától. Nem áprilisi tréfa, hogy az első magyar filmet tartalmazó Blu Ray 1080p-s képpel, és DTS High Resolution Audio (96 kHz/24 bit) hanggal jelenik meg.

A dupla-lemezes változaton pedig számtalan rajongói anyag mellett Niki portfóliója is látható lesz majd. A Katapult Film forgalmazásában három változatban jelenik meg április elsején Rudolf Péter kultfilmje, az ÜVEGTIGRIS 3. Az egylemezes ? néhány szokásos ?alap-extra? mellett a Pyrogens együttes Just You videóklipjét is magában foglaló ? DVD ajánlott fogyasztói ára 2990 forint lesz.

A két lemezes, limitált példányszámban megjelenő Rajongói Változat 3990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül majd a polcokra. Az extra lemez többek között olyan ínyencségeket ígér, mint Niki portfóliója, a kimaradt jelenetek kommentárral, bakik, az átvágott jelenetek, no és számtalan rajongói anyag (filmek, interjúk, fotók), de természetesen forgatási képsorok, fotógaléria és interjúk is megtekinthetőek lesznek majd rajta. A Rajongói DVD csomagolása kifejezi a filmben megjelenő két világ feszültségét: a tok anyaga az Üvegtigris 3-ban szereplő Bentley bőr ülését idézi, a a címsor pedig ráhímzve jelenik meg.

Az Üvegtigris 3 Blu Ray-kiadása ? melynek ajánlott fogyasztói ára 4990 forint ? igazi különlegesség lesz, hisz ez az első magyar film, mely 1080p-s képpel, és DTS High Resolution Audio (96 kHz/24 bit) hanggal jelenik meg Blu Ray-n. Mindhárom változat tartalmazza a szereplőkkel készített audiokommentárt valamint magyar és angol feliratot is.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Katapult a békákért | ZETApress

Szóljon hozzá!