ZETApress

hírportál

Üvegtigris 3 DVD-n és Blu Ray-n!

Készítsük együtt a Rajongói Változatot! A tavalyi év legsikeresebb magyar mozija, Rudolf Péter kultfilmje, az ÜVEGTIGRIS 3 ? melyet a közönség imád ? április elsején kerül a boltokba DVD-n és Blu Ray-n. Légy részese kedvenc filmed DVD-megjelenésének!

S mindezt hogyan teheted? Holnapig küldd el a három rész bármelyikével kapcsolatos rajongói anyagaidat, melyek közül a legjobbak felkerülnek a Rajongói Változat extrái közé, no és a hírnéven túl természetesen ajándékot is nyerhetsz!

A Katapult Film gondozásában három változatban jelenik meg április 1-jén a tavalyi év legsikeresebb magyar mozija, Rudolf Péter kultfilmje, az ÜVEGTIGRIS 3. Az egy lemezes, néhány extrát tartalmazó DVD ajánlott fogyasztói ára 2990 forint lesz, a Blu Ray-verzióé 4990 forint, a két lemezes, exkluzív csomagolású, limitált példányszámban kiadásra kerülő Rajongói Változat pedig 3990 forintos fogyasztói áron kerül majd a polcokra.

Ha szeretnél részese lenni kedvenc filmed DVD-megjelenésének, küldd el a három rész bármelyikével kapcsolatos rajongói anyagaidat! Közös fotón szerepelsz Reviczky Gáborral? A megszólalásig hasonlítasz Csuja Imrére? A haverok rövid videofilmben örökítették meg, amint épp sörözöl a Garancsi-tó partján? Van egy közönségtalálkozós felvételed, melyen Gáspár Sándor és Szarvas József épp a te poénodon nevetnek? Legérdekesebb, legviccesebb Üvegtigrises képeidet, felvételeidet töltsd fel a cím: cutpro.myftp.org port: 31100 (ahol nincs port mező, ott cutpro.myftp.org:31100) Felhasználónév: uvegtigris, Jelszó: uvegtigris ftp címre! Ha ezt megtetted, írd ezt meg nekünk erre az email-címre!

A legjobb anyagok felkerülnek a Rajongói Változat extrái közé, no és a hírnéven túl természetesen ajándékcsomagot is nyerhetsz! Ha pedig kérdésed is lenne a film alkotóihoz, szereplőihez, azt is küldd el, s a legjobbakra a színészek a Rajongói Változat extrái között válaszolnak majd neked. A beküldési határidő: február 28-a, hétfő. Már csak egy nap van addig, jó lesz iparkodni!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Üvegtigris 3 áprilisban | ZETApress

Szóljon hozzá!