ZETApress

hírportál

Búcsúznak a Dokik

Hétfőn debütál a Dokik kilencedik szériája. A Comedy Central képernyőjén is búcsúzik a nem mindennapi kórházsorozat. A befejező, 9. széria január 10-én, hétfőn debütál. A sorozat rajongói sok meglepetéssel, új szereplőkkel találkozhatnak az amerikai sit-com befejező részeiben.

Új helyszínen, új főszereplőkkel folytatódik és búcsúzik is egyben a Dokik című sorozat. A magyar humorcsatorna január 10-től tűzi műsorára a kórházsorozat legújabb epizódjait. A történet fókuszában az olykor igen problémás és nem épp az orvostudományra koncentráló egyetemisták állnak, jól ismert orvosaink pedig tanárként mutatkoznak be az egyetem kórházában.

Az eredeti csapatból mindössze három színészt láthatnak újra a sorozat rajongói a 9. évadban. A főhős JD, azaz Zach Braff is csak hat epizód erejéig lesz képernyőn. A mesélő, narrátor szerepét ebben az évadban Lucy, azaz Kerry Biché veszi át, akit még maga Zach fedezett fel a Dokik számára egy korábbi közös munka révén. Dokik 9. évad a Comedy Central műsorán január 10-től minden hétfőn 19:30-tól!

Szóljon hozzá!