ZETApress

hírportál

Új Citroën C5 a Francia Filmnapokon

Április 17-én kezdődnek a Francia Filmnapok, amelynek tizedik éve hűséges támogatója a Citroën. A márka itt mutatja be a nagyközönségnek Magyarországon először legújabb modelljét, a sportosan elegáns C5-öt. A premier előtti bemutatóról már a minapi sajtótájékoztatón is hallhattunk a Corvin Filmpalotában. Citroëneket nemrég az Eger Rallye-n is láthattunk.

A Citroën a Francia Filmnapok támogatásával azt fejezi ki, hogy a szépség és a minőség iránti elkötelezettség, a nyitottság és a választékosság megkérdőjelezhetetlen értékek az ember kiteljesedésében. Mindezen alapelvek jegyében született az új C5 is, amelyet a Corvin Filmpalota előtt állít ki a márka a fesztivál ideje alatt április 17-től 20-ig.

Határozott egyéniségével, lendületes megjelenésével az új modell méltán vesz részt a franciás eseményen. Impozáns méretei, elegáns, tágas belsőtere az előkelő szalonok kényelmét idézi. Az új C5 ? elődeitől eltérően ? klasszikus négyajtós limuzin, melynek suhanó futásáról a prémiumkategóriás C6 futóműve, hidroaktív rugózása és a Citroën korszerű, nagyteljesítményű motorkínálata gondoskodik. A vezetés élményét a repülés világát idéző műszerfal, és a cockpit-szerű elrendezés szolgálja. Az új C5 vonzereje kiváló biztonsággal, és lenyűgöző dinamizmussal párosul, ez teszi ideális partnerré a mindennapokra és az ünnepi alkalmakra egyaránt.

Formatervezésüknek és egyedi karakterüknek köszönhetően a Citroënek mindig kedvelt ?szereplői? voltak a film világának. A Citroën sárga Kacsája James Bond (Roger Moore) életét mentette meg azzal, hogy állva hagyta a hegyoldalban a nagyautós üldözőket. A Citroën istennője, a DS pedig olyan legendás partnerek oldalán játszott, mint Louis de Funes, Jean Marais vagy Brigitte Bardot. Bővebbet a kocsiról a honlapjukon olvashatunk.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Audrey Tautou Budapesten

Szóljon hozzá!