ZETApress

hírportál

Sator a moziban

Itt van az ősz, itt van újra a Puskin moziban. A Puskin mozi ősszel is színes programokkal várja látogatóit a megszokott színvonalú és minőségű filmek mellett: holnap a Sator Quartet lemezbemutató koncertje lesz látható és hallható Bognár Szilvia és Lovasi András közreműködésével.

Szeptember 26-án, a nyári sorozat nagy sikerére való tekintettel, megkezdődött a Nefelejcs Bábszínházzal közösen szervezett bábszínház őszi-téli évada, amely december végéig várja a kicsiket és nagyokat, többek között Kippkopp téli kalandjával (Kippkopp a hóban).

A Puskin moziban a legkisebbek a bábszínházi előadások mellett megtalálhatják szórakozásukat a mozivásznon is. A legkisebbek mozija vetítéssorozat keretében októbertől kedvezményes jegyárral lehet megtekinteni Bogyó és Babóca kalandjait, Gryllus Vilmos: Maszkabálját, vagy éppen Micimackót és a Zelefántot. Október 7-től 14-ig visszatér a Puskin moziba az Izraeli filmhét. A filmes rendezvény keretein belül 13 különböző izraeli játékfilmet tekinthetnek meg az érdeklődők egy héten keresztül.

Az immár hagyományos Olasz filmhét 8. alkalommal kerül megrendezésre a Puskin moziban november 3-tól 12-ig. Az olasz filmek sajátos látásmódjukkal és humorukkal mindig is Európa legjobbjai közé tartoztak. Sajnos ezen filmek közül szinte alig jut el Magyarországra pár darab egy évben. Most, a fesztivál alkalmával, bepótolhatjuk hiányunkat, a Puskin mozi igyekszik a legjobb filmeket felsorakoztatni, olykor neves alkotók jelenlétében.

A Belváros mozija, a Puskin mozi, ősszel is szeretettel várja látogatóit! Részletes programok megtekinthetők a weboldalukon, illetve érdeklődni a (06-1) 429-6080 telefonszámon lehet! ? tudatta Lukics György, Budapest Film.

Szóljon hozzá!