ZETApress

hírportál

Véget ér az Üvegtigris 3 forgatása

Az utolsó pót-forgatási nappal, szeptember végén véget ér az Üvegtigris 3 forgatása ? tudtuk meg Tamás Dorkától. Az első rész hangulatát megőriző, ám sokkal akciódúsabb történetet a Tinnyei tó mellett és Budapesten forgatták.

A már jól ismert hat jómadár ? Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre ? mellett a filmben kulcsszerepet kap Kamarás Iván és Szabó Erika, a közönség láthatja majd Pikali Gerdát és Ruttkay Laurát is, de olyan hírességek is feltűnnek majd a vásznon, mint Várkonyi Andrea, Koko, Talmácsi Gábor és Szalai Balázs. A trilógia harmadik része december 16-ától látható a mozikban.

Június 21-én kezdődött az Üvegtigris 3 forgatása, mely az utolsó pót-forgatási nappal, szeptember végén ér véget. Az eredetileg 34 napra tervezett munka végül 39 napig tartott. A rövid hosszabbítást elsősorban a nyár eleji kedvezőtlen időjárás indokolta. Három 35 mm-es kamera összesen 50 ezer méter nyersanyagra rögzítette a fergeteges ? és olykor erotikától sem mentes ? jeleneteket, s a film egyik főszereplője, egy csodaszép Bentley Cabrio közel 500 kilométert futott a forgatás alatt.

Kovács Gábor, a film producere úgy nyilatkozott, hogy jó döntés volt, hogy az MMA támogatás halasztása ellenére nem állitottuk le a filmet, bár ennek következményeit még nyögjük. Az eddigiektől nagyon eltérő, ámde szerintem nagyon jól felépített, fordulatos és vicces mozit készítünk, egy odaadó, lelkes és kiváló stábbal.

Az Üvegtigris 3. vágási munkálatain a vágó, Kiss Wanda és a rendező, Rudolf Péter már hetek óta gőzerővel dolgoznak. A filmet december 16-ától láthatja majd a közönség a Szuez Film forgalmazásában. Az Üvegtigris 3 negyven kópiával indul, melyek között lesznek angol feliratosak, illetve a siket nézőkre gondolva magyar feliratosak is. A forgatáson készült kiváló fotók Internet Explorerbe másolva idekattintva letölthetők.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Elkészült az Üvegtigris 3 | ZETApress

Szóljon hozzá!