ZETApress

hírportál

Talma és az Üvegtigris

Talmácsi Gábor és Stefano Favaro is látható lesz az Üvegtigris harmadik részében. Talmáék a Right Guardnak köszönhetően kerültek a produkcióba Németh Ottóval együtt, aki szintén szerepet kapott ? tudatta a Faster Management.

Jelenleg is forgatják a nagy sikerű Üvegtigris folytatását, s világbajnok motorversenyzőnket, Talmácsi Gábort is felfedezhetjük majd az egyik jelenetben. A hosszú forgatási éjszaka során a magyar motoros találkozott a film alkotóival, szereplőivel.

Közös jelenetben szerepelt Talma és Stefano Várkonyi Andreával, Szalay Balázs és Bunkoczi László tereprallye versenyzőkkel, Benik Balázs rallyebajnokkal, Németh Ottóval, a Henkel marketing vezetőjével, a Right Guard Dakar Team csapatvezetőjével és Rácz Félix sportmenedzserrel.

Hatalmas megtiszteltetés egy igazi klasszikus folytatásában szerepelni. Az Üvegtigris az egyik kedvenc filmem, és mivel én is sok időt töltök lakókocsiban, nálunk a film több szállóigéje már a mindennapok része. A Lali, rossz helyen van ez a kocsi! ? mondat szinte minden parkolásnál elhangzik, de több hasonló mondat is beépült a szóhasználatomba. Várhatóan alakításomért nem jár majd Oscar, de itt valóban a részvétel volt a fontos. Hajnali 5-ig tartott a felvétel, a stáb nem tudom, hogy bírja ezt hónapokon át? December megláthatjuk a hosszas munka eredményét ? mondta el Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Véget ér az Üvegtigris 3 forgatása | ZETApress

Szóljon hozzá!