ZETApress

hírportál

Elkészült az Üvegtigris 3

Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi ? ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép ? láthatjuk az Üvegtigris 3 című 100 perces színes magyar romantikus új filmvígjátékban.

Az Üvegtigris váratlan vendége: Feri, a budapesti sztárügyvéd ? bár nem tervezte ? a büfénél marad, míg Lali ? bár nem tervezte ?, az ügyvéd Bentley kabriójában marad. Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével? sőt nőivel?

De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő? Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali ? tudtán kívül ? magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl?

Az első rész hangulatát megőriző, ám sokkal akciódúsabb történetet a Garancsi-tó mellett és Budapesten forgatták. A már jól ismert hat jómadár ? Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó és Csuja Imre ? mellett a filmben kulcsszerepet kap Kamarás Iván és Szabó Erika, a közönség láthatja majd Pikali Gerdát és Ruttkay Laurát is, de olyan hírességek is feltűnnek majd a vásznon, mint Várkonyi Andrea, Koko, Talmácsi Gábor és Szalai Balázs.

A szeptember végén befejezett forgatás forgatókönyvírója: Búss Gábor Olivér, dramaturg: Hársing Hilda, operatőr: Kapitány Iván. Producer: Pataki Ági és Kovács Gábor, tv2 koproducer: Poós András, line-producer: Kukucska Zsolt, vágó: Kiss Wanda, díszlettervező: Molnár Gyula, jelmeztervező: Breckl János. A trilógia harmadik része december 16-tól látható a mozikban a Szuez Film forgalmazásában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Megírta és felénekelte | ZETApress

Szóljon hozzá!