ZETApress

hírportál

Demi Lovato búcsúzik

A Sonny, a sztárjelölt első évada augusztusban a végéhez ér, méghozzá egy lebilincselő évadzáró epizóddal! ? tudtuk meg Ollé Ágnestől.

Ez a zseniális vígjáték sorozat betekintést nyújt egy hollywoodi produkcióba: figyelemmel kísérhetjük, ahogy az egyszerű, vidéki lány Allison Sonny Munroe Los Angeles-be megy, ahol bekerül a gyerekek és a tinik kedvenc vígjáték sorozatának, a Tök véletlennek a stábjába.

A fergeteges sorozat főszereplője Demi Lovato, aki egyúttal a Rocktábor sztárja is. Sonny mindent megtesz, hogy kijöjjön új barátaival, miközben megpróbál alkalmazkodni családja furcsa, nem hollywoodi életformájához.

Demi szerint Sonny szeret bolondozni és nagyon optimista. Nagyon sok negatív ember van Hollywoodban, Sonny olyan közöttük, mint a Nap, aki beragyogja a szobát, amikor belép. És hogy hasonlít-e az egyik leghíresebb tinisztár Sonnyra? ? Igen. Elmondani sem tudom hányszor voltam díjátadón, ahol rajongtam a sztárokért, csakúgy, ahogyan Sonny is. Majdnem meghaltam, amikor találkoztam a Mötley Crüe-val (amerikai rockbanda). Állandóan követtem őket mindenhova, szóval úgy éreztem magamat, mint a sorozatbeli szereplő, Sonny ? mondta Demi. Az évad utolsó, dupla epizódja augusztus 28-án, szombaton 15 órakor a Disney Csatornán!

Szóljon hozzá!