ZETApress

hírportál

Nyolc nap a menyegzőig

Jessie English (Maggie Grace) szerelmi élete romokban hever. Miután összecsapnak a feje fölött a hullámok, és a barátja szakít vele, egy különösen fontos felkérést kap – láttuk délelőtt a Szerelmek, esküvők és egyéb katasztrófák (Love, Weddings & Other Disasters) című 90 perces amerikai romantikus vígjáték sajtóvetítésén a Cinema City Westend 7. termében.

Mindössze nyolc napja van megszervezni egy menyegzőt. Jessie semmit sem bíz a véletlenre: a vendéglátást a híres, de rendkívül mogorva Lawrence Phillipsre (Jeremy Irons) bízza, valamint a város egyik legfelkapottabb underground zenekarát is megpróbálja beszervezni.

Ha ez nem lenne elég drámai, az esküvői zűrzavarba bekapcsolódik egy Hamupipőkéjét kereső idegenvezető és egy orosz maffia elől menekülő, reality show-ban szereplő páros is, akik az eszméletlen kalandok során végül mind hozzátesznek valamit a boldog befejezéshez, ahol mindannyian rájönnek, hogy a szerelem valójában nemcsak kaotikus és zűrös, hanem egyben csodálatos is.

A romantikus vígjáték azokról szól, akik felejthetetlen esküvővel ajándékozzák meg az ifjú jegyespárokat. Mindannyian profik és elhivatottak, de a személyes kapcsolataik enyhén szólva is messze állnak a tökéletestől. Dennis Dugan, a Nagyfiúk rendezője ezúttal is egy fergetegesnek ígérkező vígjátékkal jelentkezik olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Diane Keaton, Jeremy Irons, Maggie Grace és Dennis Dugan. Bemutató július 15-én a Big Bang Media forgalmazásában 12 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!