ZETApress

hírportál

Csúszik a Grindhouse

Az amerikai jogtulajdonos döntése miatt áprilisról nyár végére csúszik a Grindhouse Robert Rodriguez által rendezett részének nemzetközi bemutatója. Eredetileg idén áprilisban debütált volna a mozikban a Planet Terror; május végén pedig a Quentin Tarantino, rendezte Death Proof.

A Weinstein Co. döntése értelmében azonban Rodriguez zombifilmjére világszerte várniuk kell a rajongóknak. A borzongásra vágyó nézők elé, így előbb Tarantino slasher-filmje kerül, amely május 31-től látható a hazai mozikban. A Planet Terror bemutatója a tervek szerint nyár végén, esetleg koraősszel lesz.

A Grinhouse-t Amerikában április 6-án mutatják be, ott azonban a két filmet egyszerre tekinthetik meg a nézők. A világ többi részén forgalmazott, két különálló film azonban el fog térni az amerikai duplaváltozattól. A Planet Terror és a Death Proof hazai forgalmazója a Budapest Film.

A fentiek miatt áprilisi megjelenésünk az alábbiak szerint módosul: április 12-e Virágok völgye (Valley of Flowers) eddig 19-én, 26-án A 13-as (13 Tzameti) marad a helyén, 26-a Az álom tudománya (The Science of Sleep ) eddig május 10-e.

Szóljon hozzá!