ZETApress

hírportál

Törökbálinti gondolatok

Poros GézaPoros Géza: Gondolatok képekben… című kiállítása nyílt meg 16 órakor az Aranytíz Kultúrház I. emeleti Tánc Galériájában. Az április 7-én szombatig hétköznap 09 és 19 óra között, hétvégén programfüggően látható tárlatot Kiss Attila nyitotta meg.

? Komolyabban 6 éve foglalkozom a fényképezéssel. A természetfotózás számomra a legkedvesebb műfaj, mert a természet adta szépségek mindig és bármikor elérhetők számunkra. Életünk részévé vált, hogy gondolataink foglalkoztatnak, körülvesznek minket a mindennapokban. Igyekszünk ezeket megélni, kifejezni. Időt szánunk rá, hogy megértsük sugallatainkat és megvalósítsuk álmainkat, legfőképpen Önmagunkat. A kiállításom célja, hogy ezt a gondolatmenetet mutassam be Önöknek a Természetből kiragadva képek formájában ? mondta az alkotó a megnyitón. Bemutatkozása új honlapján is elolvasható.

A törökbálinti informatikus másfél éven belül már másodszor állít ki a belvárosi Arany János utca 10-ben. A 2016. szeptember 04-én megnyitott A fény árnyékában címűről idekattintva olvashatunk. 2016. április 21-én nyílt meg lakóhelyén A természet csodája, míg 2017. március 9-én ugyanott a Fény árnyékában II. című kiállítása is.

Szóljon hozzá!