ZETApress

hírportál

Bálnából az anKERT-be

Antik PlaccÚj helyszínen jövő vasárnaptól az Antik Placc! A vasárnapi Antik Placcok tavaly októbertől több száz kiállítót, kereskedőt, dizájnert és több ezer látogatót vonzottak. Január 18-tól az anKERT Klub az új helyszíne az eseménynek, ahol a belváros legnagyobb kerthelyisége található ? tudtuk meg Császári Flórától.

Az Antik Placc az első olyan vásár, ami összehozza a fiatal designer generációt és a klasszikus régiségkereskedőket. A Placc célja új megvilágításba helyezni az antik,a dizájn, a régi és az új keveredését, bemutatni a régi, felújított és újragondolt, átalakított tárgyakat, ezek megalkotóit, mindezt egy szép környezetben, hangulatos programok keretei közt. Az antikvitás világát szeretné megkedveltetni a mai generációval, és felhíni a figyelmüket ezekre az értékekre.

Az Antik Placc egy új kezdeményezés, egy piactér. Izgalmas kiállítók, egyedi termékek, vásári hangulat, jó zene. A PLACC nem csupán egy átlagos piac, hanem egyben művészeti, családi és közéleti program alternatívája, egy színvonalas beltéri találkozóhely, és élménypont. A Placc vár mindenkit, aki nyitott az újra, de fogékony a régire. Idén ez első alkalommal január 18-án 10-től 17 óráig lesz, onnantól vasárnaponként a Placcé a terep az anKERT-ben! Fix Placc-programok vasárnaponként: Régiség, dizájn, retro, vintage és kortárs vásár; restaurátorok és felújítók bemutatkozása; Fabrika Műhely gyerekprogram; étel-ital, zene és ingyenes értékbecslés.

Szóljon hozzá!