ZETApress

hírportál

Szent Hubertus-napok a Vajdahunyadvárban

Különleges programmal várja látogatóit november harmadika és ötödike között a Magyar Mezőgazdasági Múzeum. A Szent Hubertus-napok alkalmából nemcsak egyedi környezetben, a Vajdahunyadvár épületében talál érdekes programot, hanem különleges megvilágításba kerül a vadászat témaköre, tudtuk meg Sajtóosztályuktól.

A kiváló minőséget képviselő, különleges tárgyakat bemutató kiállítók, a termékeiket ezúttal kedvezményes áron kínáló árusítók mellett igazi kulturális csemegék szórakoztatják majd a vadászat szerelmeseit, és az e területtel most ismerkedő érdeklődőket egyaránt.

Az eredeti vadászmise, vadászruha divatbemutató és szarvas bőgő verseny csak néhány a számos kísérőprogramból, amelyek a vadászkultúra közkinccsé tételét segíti elő, mely egyúttal a hagyományteremtő célzattal megrendezett program fő célkitűzése is.

Mezőgazdaság: minden, ami éltet

A rendezvény kitűnő alkalom, a Vajdahunyadvár pedig a legkiválóbb helyszín a vadásztársadalom és az ehhez kapcsolódó kultúra szélesebb körben történő megismertetésére. Valójában ez a múzeum egyik küldetése is. Szakma és közönség számára fórum biztosítása, s mindezt igényes és egyedi környezetben. Reményeik szerint ebben áll a Szent Hubertus-napok várható sikere is, hiszen a klasszikus múzeumi szerep a hitelességről gondoskodik, míg a kellemes, szórakoztató kísérőprogramok a befogadhatóságát biztosítják.

Szóljon hozzá!