ZETApress

hírportál

Színes ujjlenyomatok a Duna Plazában

A Duna Plaza látogatóinak február 7-e és március 7-e között különleges élményben lehet részük: egy hatalmas vásznon hagyhatják színes ujjlenyomatukat, hozzájárulva ezzel egy óriáskép kiszínezéséhez. A jelentkezőknek csak választaniuk kell egy színt, belemártani az ujjukat az állvány alatt elhelyezett festékesdobozok egyikébe, majd nyomot hagyni a színhez rendelt mezőben ? tudtuk meg Lukácsi Péter marketingigazgatótól.

A Színezzük ki együtt a világot promóció nem vásárláshoz kötött, teljesen ingyenes, és csupán egy perc kell ahhoz, hogy bárki örömet szerezhessen másoknak, hiszen azon túl, hogy egy szép színes képet készíthetnek együtt, ezzel jótékony célt is szolgálnak, mert a kiszínezett óriáskép a Bethesda Gyermekkórház ambulanciáját fogja díszíteni.

Gerzson Nyuszi, Fáni Kutya és Lupi Maci, a festmény vidám állatfigurái egyre színesednek a sok ujjlenyomattól, hiszen mindenki arra törekszik, hogy egy hónap múlva a kórház kis lakói színesebben láthassák a világot. A Duna Plaza Színezzük ki együtt a világot tavaszváró kezdeményezését az idén több családbarát program és akció is követi majd. Egyike ezeknek a február végén induló Duna Plaza Gyermekhétvége-sorozat, alkotóházzal, zenei és színházi programokkal.

Szóljon hozzá!