ZETApress

hírportál

Tízéves a HKTDC világítástechnikai vására

A Hongkongi Nemzetközi Világítástechnikai Vásár, amely Ázsia vezető kereskedelmi eseménye és egyben a világ harmadik legnagyobb ilyen jellegű kiállítása, október 27-30-e között kerül megrendezésre a Hong Kong Convention and Exhibition Centre területén, Hongkongban. A tavalyi évben 27 ezer 898 nemzetközi vásárló látogatott el a kiállításra, idén pedig hozzávetőlegesen másfélezer kiállító mutatja be a legújabb dizájnt és technológiákat követő világítástechnikai termékeket.

A vásár tizedik alkalommal nyitja meg kapuit, és az évtized sikertörténete hűen tükrözi Hongkong világítástechnikai iparban betöltött nemzetközi szerepét. Hazánk is importál termékeket Hongkongból. Az utóbbi négy évben a Magyarországra érkező világítástechnikai cikkek forgalmának értéke ingadozó, egy- és négymillió USD között mozog. A termék-specifikus szekciókban kristálycsillárokat, elegáns berendezéseket, környezetbarát világítástechnikai megoldásokat és asztali valamint kültéri lámpákat is bemutatnak.

Idén is megrendezik a Hongkongi Világítástechnikai Dizájnversenyt, a még ismeretlen formatervező tehetségek felkutatására. A verseny célja, hogy bemutassák a formatervezők újító jellegű dizájnjait, nemzetközi szinten népszerűsítsék a hongkongi világítástechnikai termékeket és a fiatal generációval megismertessék és megszerettessék a formatervezés világát.

A Hong Kong Trade Developent Council budapesti irodája vásárlátogatói csoportot szervez a kiállításra, mellyel egy időben kerül megrendezésre a Hongkongi Nemzetközi Építőipari, Lakberendezési és Barkácscikk Vásár, a Hongkongi Nemzetközi Bútoripari Vásár és az Eco Expo Környezetvédelmi Vásár is. További információ itt található.

Szóljon hozzá!