ZETApress

hírportál

Jeges órák

Nem vagyunk babonásak! Vannak nagyon sokan, akik nem merik ilyen határozottan állítani az iménti mondatot, azonban az biztos, hogy az ICE ? WATCH nem babonás. Hogy miért? Nos, péntek 13-án tartotta az óramárka a bemutatóját ? ahol Lantai József fényképezett.

Itt vagyok és hódítok, színeimben pompázok ? szólt a kedves hangú meghívás, aminek ugyebár nem lehet ellenállni. A Westend City Center Fashion Cafe péntek estére befogadta és kiállította az óracsaládot, amely már 2010-ben is több országban megnyerte a választásokat, mint az év óramárkája. Megnézve az időmérőket, kételkedésnek helye nincs, valóban nagyszerű design, ragyogó színharmónia a jellemzőjük. Nálunk mintegy fél éve színesíti a hazai divatrajongók csuklóját és az óraboltok kirakatait.

Péntek 13-án nézhettem meg a sok közismert meghívott közéleti személy társaságában, mivel rukkol elő az Ice ? Watch a 2011-es tavasz/nyári szezonban. Sokan voltunk, remek zenei aláfestéssel és Müller Attila házigazda vezetésével, finom falatokkal, koktélokkal kínáltak, kis hangverseny részesei lehettünk, sőt egy jégszobrász-művész stílszerűen szoborba öntött illetve jegelt egy hatalmas órát. Igazi Ice ? Watch!

A nagyszerű rendezvény társasági bemutatása és a hírességek fotói bizonyára számtalan népszerű weblapon megjelennek, ezért én inkább az Ice ? Watch-ra koncentrálnék néhány mondatban. Mit is ír a hogyishívják, mondták a régi kabaréban, nézzük hát, mit is mond magáról az Ice ? Watch, illetve Jean-Pierre Lutgen a márka megalkotója.

Hozzánk is megérkezett a világszerte hódító őrület, az Ice ? Watch! A színes kiegészítőkből világszerte 5 darabot adnak el percenként és hamarosan piacvezető lesz a maga szegmensében, már a belga ex miniszterelnök is behódolt a szenvedélynek. A manapság népszerű szilikonos és műanyag kombinációjából készült időmérők rengeteg színben és három méretben várják leendő tulajdonosaikat! A hihetetlen széles választék nem engedi, hogy csak egyet birtokolj; ez olyan, ami függőséget okoz! A változás elkezdődött, te készen állsz rá???

Az új Ice ? Watch 2011-es tavasz/nyár kollekciója hű marad a nemzetközi divat és kulturális trendekhez. A 80-as évek színvilága a Sili Summer 11 kollekciójában rikító ACD színekkel jelenik meg, az Ice ? Jelly a retro zselés design, a XXL Army a nagy sikerű kollekció katonai mintával bolondítva.

Sikere elsősorban annak köszönhető, hogy felrúgja az órákról alkotott tradicionális képet, mely a belső, mintsem a külső kialakítást szorgalmazza! Ezek a könnyen viselhető feltűnő időmérők hadat üzennek a mindennapi szürkeségnek, ezzel is a külső megjelenésre helyezve a hangsúlyt! Változás az óraviselés kultúrájában, ez a legfőbb üzenet!

A kollekció tervezésénél a szivárvány összes színét felhasználták a tervezők és a végeredmény önmagáért beszél: a szilikon és műanyag szíjjal ellátott modellek ára már 14 ezer 990 forinttól kezdődik, így a legújabb divattrend mindenki számára elérhető! A Sili-Stone család minden köves modelljénél Swarowski köveket foglaltak az óra tokozatába a tökéletes hatás elérése érdekében! Kövesd a trendet és merj változtatni, ahogy az Ice-Watch nemzetközi szlogenje is szól: Change You Can! ? fejeződik be az önvallomás. További információk és a termékskála teljes színorgiája idekattintva megtalálható.

Szóljon hozzá!