ZETApress

hírportál

Kiállítások a LOFFICE-ban

Tegnap este 7 órától a nagyközönség is megtekinthette a Portfolio Review győzteseinek kiállításait. Három szinten három kiállítás megnyitójával várták tegnap este a Klementz nővérek az érdeklődőket.

A nagyszabású eseményen a Portfolio Review idei nyertesei mellett a 2010-es év BAH ? Bring the Art Home művészeinek alkotásait és Horváth Judit tárlatát is megtekinthették. Az esti rendezvényen a Paulay Ede utcai coworking irodába érkező tömeget Winkler Nóra, az est háziasszonya fogadta.

A Budapest szívében elhelyezkedő közösségi irodaház keddi rendezvényén, este 7 órától folyamatosan érkeztek a helyszínre az érdeklődők, akik leginkább a Portfolio Review idei győzteseinek műveire voltak kíváncsiak. A hatalmas kiállítóterekké átalakult irodaterekben három különböző kiállítást is megtekinthettek a látogatók; a Cloudy teremben a Portfolio Review győzteseinek kiállítása, a Sunny teremben az előző évi BAH nyertesek munkái, A LOFFICE 2nd termében pedig Horváth Judit önálló tárlata várta a műkedvelőket.

A Portfoloi Review győzteseinek munkáit Winkler Nóra és Aknai Katalin zsűritagok mutatták be a rendezvényen, ahol a kiválasztott pályaművek mellett a Portfolio Reviewra beküldött összes portfoliót is megnézhették az érdeklődők. A rendezvényre látogatók a tárlatok végigjárása alatt a CEWI különleges borkínálatát és a Tabáni Terasz finomságait is megkóstolhatták, mely intézmények hasonlóan elhivatott támogatói a pályakezdő művészeknek. A három kiállító-teremben a hangulatot a theyellowbusexperience, Matzaa & U’dyt, Dj Rare (live), Dj BaBa és Curtis aka Dentist biztosította.

Szóljon hozzá!