ZETApress

hírportál

Lakáskultúra sztárokkal

Különleges lakás-kiegészítőkre esküsznek a sztárok. Dombovári Vanda, Fábián Anita és Varga Viktor vadásznak az extrém tárgyakra. Különleges asztalkák, balinéz faragványok, cilinder és lemezek a falon valamint afrikai faliképek.

Nem mindennapi tárgyakkal és anyagokkal veszik körbe magukat a hazai sztárok, hogy otthonosabbá és inspirálóbbá varázsolják lakásukat. Dombovári Vandánál a pihentető zöld szín, Varga Viktornál a zeni kiegészítők, míg Fábián Anitánál az egzotikum uralkodik. Az érdekes, különböző földrészekről származó berendezési tárgyakra esküsznek a sztárok ? tudta meg a felvételeket készítő Lantai József a SYMA Csarnokban.

Dombovári Vanda az RTL Klub pörgős műsorvezetője, Fábián Anita, a Jóban Rosszban színésznője és Varga Viktor, a tehetséges énekes egyaránt rendelkeznek egy-egy külföldi útról származó különleges tárggyal vagy nem mindennapi lakáskiegészítővel, amelyekkel személyesebbé, egyedibbé tették otthonukat.

Dombovári Vanda szeret visszavonulni kuckójába, ahol elbújhat a mindennapi stressz elől. ? Hogy otthonosan érezzem magam a lakásomban, természetes tárgyakkal veszem körbe magam. Minden bútordarabom nyersfa. Egy ?szerencsehozó? lila orchidea az egyetlen színes növény nálam, ahol a finom, mindig megnyugtató zöld szín az uralkodó. A lakás legmeghatározóbb tárgyai az afrikai életképeket ábrázoló termetes faliképek, amelyeket egy párizsi bolhapiacról szereztem be. Abból sejtem, hogy jó a lakásom atmoszférája, hogy a barátaim szeretnek nálam időzni, de én is azon kaptam magam, hogy egyre szívesebben maradok inkább otthon ? árulta el a Trendmánia mosolygós műsorvezetője, aki már alig várja, hogy a Lakáskultúra kiállításon újabb kiegészítők és bútordarabok után kutasson. Ráadásul az is lehet, egy újabb gyönyörű orchideával csinosítja otthonát, hiszen a vásárral egy időben orchidea fesztivál is lesz.

Fábián Anita, a tv2 sikersorozatának sztárja, nemrég költözött új házba kislányával, ahol a kényelem mellett az egyediség is szempont volt. ? Rengeteg emlék vesz körül, számos utazásról hoztam haza kisebb-nagyobb tárgyakat. A kedvenceim az ópium asztalkáim, a balinéz faragványaim, illetve egy Mexikóból származó szárnyas kutya, amelyet szent állatként tisztelnek ott. De nagyon szeretem még a Don Quijote szobromat, amit egy út során utcai kölyköktől vásároltam ? mesélte a Jóban Rosszban Szilviája, aki mindig fogékony volt a lakberendezési tárgyakra.

Varga Viktor, a Csillag születikben feltűnt tehetség, mindig olyan otthonra vágyott, amely alkotásra ösztönzi. ? Van egy kis házi stúdióm zongorával és egy olyan számítógéppel, amellyel a profik is dolgoznak. Emellett számomra óriási filozófiai értékkel bíró képek, tárgyak lógnak a falon, amelyek inspirálnak. Ilyen például egy fából faragott fül, lemezek vagy egy hangkazetta. De mivel elég őrült vagyok, szeretem az extremitást, ezért például cilindert is lehet találni nálam a falon ? mondta nevetve az énekes, akinek napokban debütált legújabb: Jól van ez című számhoz készült videoklipje. A munka mellett azonban Viktor is azon van, hogy minél otthonosabbá varázsolja lakását.

Dombovári Vanda és Varga Viktor a múlthétvégén, tízezer négyzetméteren válogatott a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban nyolcadik alkalommal megrendezett Lakáskultúra élőben című kiállítás vendégeként a legújabb lakberendezési tárgyak között. Vandát és Viktort nagy szeretettel fogadták a kiállítók, mindent megnézhettek kipróbálhattak.

Vidám hangulatban a fotósok hadával kísérve szinte percek alatt átalakították a standokat egy jó poén, egy jó beállás kedvéért. Közel egy órán keresztül jókedvet varázsolva sétálgattunk mindent megnézve ezen a minden eddiginél szélesebb választékot bemutató nagyszabású kiállításon.

Szóljon hozzá!