ZETApress

hírportál

Sztárok a Szigeten

Kamiont mostak és sátrat állítottak a sztárok a Szigeten! Tóth Gabi és Lola a Fresh lányokkal mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket. A csinos hírességek kamiont mostak ? tudtuk meg a Red Lemontól, aki a fotókat is készítette.

Arra is fény derült, ha egy fesztiválon sátor-állításról van szó, ki a gyakorlottabb, a Back II Black delegációja: Bebe és Glatz Gábor, vagy épp a Csillag születik tehetségei: Horváth Tamás és Alexis (Bad Boyz). No, de lássuk sorjában!

A hangulat fergeteges volt. Tóth Gabi, Lola és a Fresh lányok a délutáni nagy melegben vödröt, slagot és szivacsot ragadtak, hogy kamiont mossanak a Szigeten. Tették ezt Jack bácsi rezidenciáján, Bebe, a Kiscsillag Horváth Tamás és a Bad Boyz-os Alexis figyelő szemei előtt. A fiúk zsűrizték a lányok teljesítményét, majd megmutatták, mennyire ügyesek, ha sátorállításról van szó.

A fekete-fehér whiskey különleges versenyre hívta Tóth Gabit, Lolát, a Fresh lányokat: Andit és Vikit, Bebét, Horváth Tamást és Alexist a Bad Boyz-ból. A lányok a rekkenő hőségben Jack bácsi kamionját igyekeztek megtisztíani a sártól. A fiúk nehezen tudták eldönteni, hogy a Tóth Gabi ? Lola páros vagy a Fresh lányok voltak hatékonyabbak, pedig a csinos hírességek mindent bevetettek a nyeremény Jack Daniel?s-ért. Gabi slaggal esett a hatalmas kamionnak és versenytársainak, míg Andi egy vödör vizet lendített meg a jó eredmény érdekében. Hosszas tanakodás után Bebéék a vizes ? szivacsos versengésben döntetlent hirdettek a lányok között.

A Jack-es sátorállításnál azonban szinte az első perctől egyértelmű volt, hogy a Back II Black frontembere az egyetlen a trióból, aki szakszerűen nyúlt az alkatrészekhez. Míg Alexis és Tamás hiába próbálta összeilleszteni a sátor elemeit és egyik percről a másikra eltemette őket a fekete-fehér ponyva, addig Bebe otthonos kis lakot állított fel Jack bácsinál. Az erőt próbáló megmérettetés után a hamisíthatatlan Tennessee whiskey koktélokkal hűsítették magukat a fiúk, akik bevallották, ezúttal a lányok voltak ügyesebbek.

Szóljon hozzá!