ZETApress

hírportál

MI a BOK-csarnokban

A Mesterséges Intelligencia a középponti témája a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-nak. A három napos IoT-kiállításon, -konferencián és -versenyen a legújabb IoT megoldások mutatkoznak be Budapesten – tudatták sajtósaik.

A gépek kommunikációja és a Mesterséges Intelligencia lesz ezúttal is fókuszban a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n, amelyet harmadik alkalommal szervez meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. április 23-25-én, holnaptól csütörtökig  a BOK Sportcsarnokban. A programot ezúttal az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként tartják. A KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW szokásosan bemutatja a jelenkor legújabb IoT megoldásait, amelyek jellemzően a Mesterséges Intelligencia segítségével válnak teljessé. A kiállítók többek között elhoznak mezőgazdasági, egészségipari, gyártási, valamint biztonságtechnikai, távfelügyeleti innovatív megoldásokat az M2M területéről.

A minden második évben megszervezett rendezvény, a hazai IoT közösség első számú szakmai eseménye, mert aktuálisan bemutatja azokat az IoT-megoldásokat, amelyek napjainkban újdonságnak számítanak a gépek kommunikációja terén a Mesterséges Intelligencia felhasználásával. 2020-ban volt az első, holnaptól a BOK Sportcsarnokban már a harmadik KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW valósul meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt szervezésében, ahol ezúttal is számos komplex IoT-megoldás várja a közönséget.

A programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként közös szervezésben és azonos helyszínen tartják. Összesen mintegy 100 elektronikai- és IoT-kiállítóval, valamint megannyi szakmai előadással számolhatnak az érdeklődők, amelyekről ITT olvashatnak bővebben. A Konica Minolta standján bemutatkozik például a FORXAI Smart Mirror, mely specifikusan azon iparágak számára készült, ahol a személyi védőfelszerelések használatának szigorú betartása kritikus fontosságú. Hozzájárul a munkavállalók biztonságának megőrzéséhez, a munkával kapcsolatos balesetek és megbetegedések elkerüléséhez, azáltal, hogy ellenőrzi a védőfelszerelések megfelelő viselését. Továbbá lehetővé teszi a vállalatok által vásárolt PPE-k minőségének ellenőrzését, mellyel segíti a megfelelő szolgáltató kiválasztását és a költséghatékonyságot is.

Nagy örömünkre szolgál, hogy számos izgalmas kiállítót tudtunk megmozdítani a rendezvényünkkel, külön megtisztelő, hogy több, nagy szakmai tudású IoT szakember tart előadást vagy szerepel kerekasztal beszélgetésben a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n – mondta Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt vezérigazgatója.

A KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n ezúttal is lesz egy megoldás szállító verseny, amelyre bárki benevezheti IoT-megoldását, Egy nívós szakmai zsűri dönt a nyertes pályázókról, és az egymillió forintos készpénzes fődíjról, valamint a Konica Minolta-különdíját és a könzönségdíjat is elnyerhetik a pályázók.

A KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-ra a belépés díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők idekattintva jelentkezhetnek, ahol megismerhetik a konferencia programjait is. A KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW kiállítói:

ANXQ Vision Technology Kft.
Arteries Studio Kft.
Axxonsoft Hungary Kft.
BME VIK
ENDRICH Bauelemente Vertriebs GmbH
Indeveyes Technologies Kft.
IoT Hungary Zrt.
Kern Communications Systems Kft.
Konica Minolta Magyarország Kft.
H1 Systems Kft. | MyActionCam Kft. / Drone2B
Macro Budapest Kft.
M2Mcom Kft.
MOHAnet Mobilsystems Zrt.
NOFFZ Technologies Hungary Kft.
Optin Kft.
BELIMO Automation Handelsgesellschaft m.b.H.
Cubilog Kft. / Industree
Seacon Europe Kft.
Sys-Control Informatikai Kft.
Vidarex Kft.
ZANE Systems Kft.

A MOHAnet Mobilsystems Zrt-ről

A telemetriai eszközöket fejlesztő és gyártó vállalatot Mozgó Zsolt és Havasi Zoltán alapította 2006-ban, amely töretlen hazai és nemzetközi fejlődésének köszönhetően 2009-től új társasági és szervezeti formában, MOHAnet Mobilsystems Zrt. néven folytatta tevékenységét. A saját termékek segítségével vagyon- és tűzvédelmi berendezések, segélyhívó és járőrellenőrző rendszerek, felvonók, ózongenerátorok, valamint italhűtők és bolti polcok készletkövetésének távfelügyeletét nyújtja, amihez az alkalmazott kommunikációs technológia biztosítja a nemzetközi lefedettséget. A felsorolt területek igényeit mindössze két készülékkel: egy moduláris átjelzővel és/vagy egy alkalmazásspecifikus telefonkészülékkel oldják meg. A cégről bővebb információ idekattintva olvasható!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Konica a BOK-csarnokban | ZETApress

Szóljon hozzá!