ZETApress

hírportál

ANImashEXPO decemberben

A HUNGEXPO legújabb kiállítása, az ANImashEXPO Állattenyésztési és állategészségügyi kiállításának bemutatkozó sajtóbeszélgetése ma 11 órakor kezdődött Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Főépület földszintjén, az Albertirsai út 10-ben.

A részvevők a megszólalás sorrendjében Ganczer Gábor, a HUNGEXPO Zrt. vezérigazgatója; Lovasi Enikő programigazgató, értékesítési projektvezető; dr. Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora; dr. Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora; Zászlós Tibor, a Magyar Állattenyésztők Szövetségének elnöke; dr. Pajor Gábor állatorvos, a Magyar Precíziós Állattartásért Egyesület elnöke és Detre Miklós, a Magyar Államkincstár mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokért felelős elnökhelyettese voltak.

Mi is az az ANImashEXPO? – Olyan hiánypótló kiállítás, amelyre az igényt maga a szakmai közönség fogalmazta meg. A HUNGEXPO területén 2024. december 5-7-én csütörtöktől szombatig az állattenyésztési ágazat teljes egésze egy kiállítási területen mutatkozik be. A kiállítás fókuszában a szakmát érintő legfontosabb kérdések állnak: Hogyan növelhető az ágazat versenyképessége? Milyen megújuló energiaforrások integrálhatók az ágazatba? A legújabb trendek és innovációk bemutatása, az edukáció és generációváltás kérdései.

A rendezvény a 45 ezer szakmai látogatóra épülő AGROmashEXPO sikeréből táplálkozik, tulajdonképpen annak logikus folytatása. A színvonalas és állandó telt-házas szakkiállításra az ország minden pontjáról érkeznek szakemberek. Ezt a hagyományt folytatva az ANImashEXPO az állattenyésztés és állategészségügy terén kíván üzleti lehetőséget teremteni, összehozni a legkiválóbb szakembereket, vállalkozásokat és szervezeteket, hogy együtt járuljanak hozzá az ágazat fejlődéséhez. A sajtótájékoztató végén a részvevők együttműködési megállapodást írtak alá a kiállítás megvalósítása érdekében az állófogadás előtt.

Szóljon hozzá!