ZETApress

hírportál

Vera Molnar Ferencvárosban

A Duna parti Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum Üvegtermében Á la Recherche de Vera Molnar – Vera Molnar művei és kortárs reflexiók című kiállítás nyílik ma 18 órakor – tudtuk meg a tegnap délutáni sajtóvezetésen, melyet Richard Castelli és Máté Zsófia, a kiállítás kurátorai tartottak. Fotóink Egressy Rita felvételei.

Az április 14-én vasárnapig látható tárlat vendégeit dr. Fabényi Júlia múzeumigazgató, Vincze Máté, a KIM közgyűjteményekért és kulturális fejlesztésekért felelős helyettes államtitkára, valamint Josef Broich műgyűjtő, a Stiftung für Kunst und Kultur tagja, a Broich Digital Art Museum és a Broich Digital Art Foundation alapítója köszöntik.

A kiállítást Frieder Nake matematikus, informatikus, a számítógép-művészet úttörője nyitja meg. A kiállító művészek: Refik Anadol, Arno Beck, Snow Yunxue Fu, Mario Klingermann, Patrick Lichty, Frieder Nake, Casey Reas, Antoine Schmitt, Erwin Steller, Tamiko Thiel and /p, u2p050, Iskra Velitchkova, aurece Vettier, Mark Wilson és Samuel Yan.

A kiállítás a Ludwig Múzeum, a Stiftung für Kunst und Kultur és a Vintage Galéria együttműködésében valósul meg. A február elsejei Kieselbach-galériai Vera Molnar kiállítás megnyitójáról idekattintva olvashatunk.

Szóljon hozzá!