ZETApress

hírportál

Kiállítások új időpontban!

A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja kiállítóit és látogatóit, hogy a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt a jövő év elejére tervezett kiállítások időpontja módosul.

Magyarország legnagyobb agrár-gépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t 2021. március 3-6-a között;

a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját, a Fehova kiállítást és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show-t 2021. március 18-21-e között;

az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléjét, az Utazás kiállítást 2021. május 6-9-e között rendezi.

A későbbi kiállítások időpontjában nincs változás, így az építési és otthonteremtési kiállításcsokrot, a Construmát április 14-18-a között, a MACH TECH Ipar Napjai szakkiállítást május 10-13-a között tekinthetik meg az érdeklődők.

A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek! – reméli Sajtóosztályuk.

Szóljon hozzá!