ZETApress

hírportál

Divattréning a Lotz-teremben

Lakatos Márk: Stílusterápia ? Kreatív divattréning nőknek című kötetének bemutatóján voltunk tegnap este az Andrássy úti Párizsi Nagyáruház Lotz-termében. A szerzővel Szily Nóra beszélgetett, a különleges sztárvendégek pedig meglepetés show-val ünnepelték Márkkal együtt könyve megjelenését.

Lakatos Márkot a legtöbben a Megasztár első szériájából ismerik: ő álmodta meg a műsorban fellépő tehetségek arculatát, s újító szellemiségével, illetve kissé különc személyiségével új színt hozott a televíziózás világába. Sok idő eltelt azóta, ám Márk mit sem változott: igazi egyéniség, kísérletező kedvű művész, aki számára a divat csak ürügy arra, hogy mindazzal foglalkozzon, ami érdekli, legyen szó filmművészetről, jelmeztervezésről, címlapfotózásról, műsorvezetésről vagy bármi másról.

Ha valaki, hát Lakatos Márk tényleg színes egyéniség: egyszer óriási költségvetésű produkciók professzionális stylistja, máskor Fluorita Luxként csinál magából bolondot a világhálón. Néha halk szavú és komoly, néha pedig kissé lobbanékony és szeszélyes. Ebben a könyvben pedig leginkább olyan, mint egy régi, jó barát, akivel őszintén megoszthatjuk a kinézetünkkel, az öltözködésünkkel kapcsolatos aggodalmainkat. Ráadásul Márk nem csak bölcsen meghallgat bennünket, hanem tudásával és tanácsaival tényleg segít, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent 288 oldalas, 4999 forintos Stílusterápia nélkülözhetetlen kézikönyv mindazok számára, akik úgy érzik, nem ismerik magukat eléggé, akik elbizonytalanodnak a gardrób vagy éppen a tükör előtt álldogálva. De akkor is hasznos és szórakoztató olvasmány, ha egyszerűen csak érdekel a divat s mindaz, ami a gyorsan tovatűnő trendek mögött van. Márk a maga egyéni hangján, szerethető stílusában elmeséli, ő mit gondol minderről, s mindeközben olyan időtlen öltözködési és stílustippeket mutat be, amelyek a segítségünkre lehetnek abban, hogy mindig csinosak és jól öltözöttek lehessünk.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Baby Bárból Lotz-terembe | ZETApress

Szóljon hozzá!