ZETApress

hírportál

Baby Bárból Lotz-terembe

TE & ÉNLakatos Márk show-rendező, divatújságíró, jelmeztervező, de legfőképpen Magyarország legismertebb stylistja. A két éve bemutatott nagy sikerű Stílusterápia után új könyvvel jelentkezett az Alexandra Kiadónál, amelyben számtalan időtálló öltözködési és stílustippel lát el bennünket.

A Te & én címet viselő Divat- és stíluskalauz egy rendhagyó formátumú könyv, mely két irányból olvasható. A kötet egyik felében stílustanácsokat kapunk, míg a második rész Lakatos Márk szubjektív Budapest-kalauza. Ismerjük meg önmagunkat, és ismerjük meg Budapestet egy olyan ember szemével, aki rajong ezért a pezsgő, kimeríthetetlen városért, és aki ismeri minden ízét, illatát, titkos kis zugát! Márk stílusteremtő technológiáját épp két hete mutatta be az Andrássy úti Hello Baby Bárban.

Lakatos Márk szereti az életet és azt szeretné, ha ezzel minél többen így lennének! A kötet rendhagyó, ezüst-vasárnapi bemutatójára tegnap este 20 órakor került sor az Andrássy úti Párisi Nagyáruház Lotz-termében, ahol a szerző beszélgetőtársa és az est háziasszonya Winkler Nóra volt. A rendezvény során számos meglepetésben lehetett részünk: Márk például dalra fakadt, és Hegyi Dávid kísérte zongorán. A könyvbemutató közönségtalálkozóval és dedikálással zárult.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Márk Stíluskalendáriuma | ZETApress

Szóljon hozzá!