ZETApress

hírportál

Budaörsi Verda Napok

Verda Napok Fesztivál lesz szombat-vasárnap a budaörsi repülőtéren ? tudtuk meg Szalatnyai Krisztina szervezőtől és Szabó Sándor sajtófőnöktől a délelőtti sajtótájékoztatón, a Szilágyi Dezső téri kikötőben horgonyzó Európa Hajón. Fotóink Lantai József felvételei.

Korábban Tökölön már kétszer volt hasonló rendezvény, a fővárosban viszont ez lesz az első. Úgy tervezik, hogy a későbbiekben évente egy-egy fővárosi és vidéki fesztivált szerveznek, így a mostanit hagyományteremtésnek szánják. Lehet csocsózni és lesz autó szépségverseny is.

Nemcsak szebbnél-szebb autókat csodálhatunk, hanem délelőtt jobbnál-jobb zenéket is hallgathatunk. Szombaton az Irigy Hónaljmirigy lép fel, vasárnap meg Molnár Ferenc Caramel. Családi napnak szánják mindkettőt, ezért lesznek bohócok is, meg ingyenes arcfestés. A napijegy felnőtteknek 1500 forint, gyerekeknek hétszáz, de hatéves kor alatt még fizetni sem kell!

Egy helikopter és három drift-taxi is várja a vendégeket, de ezt már külön kell megfizetni. Egy tízperces légi városnézésért mintegy tízezer forintot kérnek, a taxizás ennél azért kevesebb. A 17 órakor kezdődő boksz-meccsek megtekintése viszont benne van a jegyárban. Négy női- és négy férfi-meccs lesz felvezetőként az UPO világbajnoki címmérkőzés előtt, de a résztvevők nevét egyelőre hétpecsétes titokként kezelik. További információk idekattintva olvashatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Budaörsi Jogvédelem | ZETApress

Szóljon hozzá!