ZETApress

hírportál

Budaörsi Jogvédelem

A ma-holnapi Budaörsi Verda Napokon a D.A.S. Jogvédelmi Zrt. is bemutatkozik. Európa első számú jogvédelmi specialistája már 81 éve foglalkozik ? első sorban ? magánemberek jogvédelmével. 17 országban működik leányvállalatuk, ahol is több mint tízmillió szerződéssel rendelkeznek.

Európában 3500 jogász, szakértő és ügyvéd áll rendelkezésükre. Magyarországon 9 éve vannak jelen, és ez idő alatt több mint 42 ezer ügyfél tisztelte meg őket bizalmával. Minőségi munkájukat fémjelzi, hogy 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben is elnyerték a Superbrands? díjat!

A jog olyan társadalmi norma, amelynek biztosítania kell az ésszerűség, az igazságosság és az erkölcsi megfelelés kritériumait. Úgy tűnik azonban, a mai világban a mindennapok emberei kiszolgáltatott helyzetben vannak jogi problémák esetén. Sokakat érdekel ma Magyarországon, hogy a különböző cégek, intézmények (biztosítók, bankok, lízingcégek, kórházak, kereskedők, hatóságok, szolgáltatók) mennyire tartják tiszteletben a bérből-fizetésből élő emberek jogait?

Előfordulhat-e manapság, hogy nem akar fizetni egy biztosító, vagy túlszámláz a közüzemi szolgáltató, esetleg a kereskedő nem hajlandó megjavítani, kicserélni a hibás árut? Megtörténhet-e bárkivel, hogy azért nem tud kiállni jogaiért, mert nincs elegendő ideje, pénze, szakértelme vagy energiája egy esetleges per felvállalásához?

Kerülhetünk-e külföldön olyan helyzetbe, amikor méltatlanul viselkednek velünk, vagy kárt okoznak nekünk és nem tudjuk, hogy egy idegen országban, idegen törvények alatt, távol a megszokott környezettől, barátoktól, kapcsolatoktól, hogyan álljunk ki jogai mellett? Hallott-e valaki olyan esetről, amikor pl. egy közlekedési balesetnél nem az igazi felelős vitte el a balhét, mert az esetleg meg tudott fizetni egy jobb, ?dörzsöltebb? ügyvédet?

Ön szerint ma Magyarországon ki nyer egy perben? Akinek igaza van, vagy akinek jobb az ügyvédje? ? teszi fel a kérdést a D.A.S. Zrt, amely nem csupán segít, hanem a kellő hátteret ? szakértelem, tapasztalat, idő és pénz ? is biztosít a bajban. A budaörsi repülőtéren holnap estig lehetőségünk van megismerni a Jogszerviz? szolgáltatását, hogy a mindennapok fárasztó munkája után nyugodtabban éljünk, ne kelljen azon izgulnunk, mikor kerülünk joghátrányba, és honnan lesz esetenként több százezer forintunk ahhoz, hogy kiálljunk jogos érdekeink védelmében. Ehhez csak annyi kell, hogy meghallgassuk a jogvédelmi tanácsadó bemutatkozását és máris tagjai lehetünk annak a társaságnak, amelyik az éves tagsági díjakat a bérből és fizetésből élők lehetőségeihez igazította.

Szóljon hozzá!