ZETApress

hírportál

Nyerj belépőt a BalaTone-ra!

A Zánkai BalaTone Fesztiválon Debrecenhez hasonlóan ingyen vehetsz részt, ha elkészíted és elküldöd saját fesztivál-reklámfilmedet. A feladat nem túl bonyolult: filmednek ? melyet akár a mobiloddal is felvehetsz ? csak néhány elvárásnak kell megfelelnie. Cserébe a zsűri értékes nyereményekkel honorálja nemes próbálkozásodat: 50 hetijegy várja a legjobb videók készítőit, ezen kívül a fődíjak: 10 VIP pass a fesztiválra, illetve különdíj a legjobb film készítőjének.

Július 24-e és 27-e közt ingyen lazulhatsz a balatoni nyár egyik legütősebb fesztiválján, ha előveszed kreativitásod és kamerás mobilod vagy videókamerád, és fél percben elkészíted saját BalaTone Fesztivál reklámfilmedet. A lényeg, hogy a fesztivál legfőbb ismérvei (víz, napsütés, jó zene, a vízpart hangulata és némi őrültség) valamint a BalaTone logó jelenjenek meg a filmben. Ötletességedet a fesztivál jutalmazza, hiszen 50 hetijegy, 10 VIP pass és a fesztivál a legjobb film beküldőjének járó különdíja. A film hossza nem haladhatja meg a 25 másodpercet, de ezen kívül a lehetőségek határtalanok, csak ne törd össze magad, mert nem tudod majd élvezni munkád gyümölcsét!

A fesztivál is forgatott három saját filmet, melyekhez hasonlót, de akár teljesen mást is készíthetsz. A lényeg, hogy ötletes, vicces, egyedi és kreatív legyen, és persze feleljen meg a fenti feltételeknek. A filmeket először egy videómegosztó portálra kell feltölteni, majd az ott kapott linket valamint nevedet, e-mail címedet és mobilszámodat küldd el az akció szervezőinek ezen az oldalon keresztül. A beküldési határidő július 18-a.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » BalaTone Zánkán

Szóljon hozzá!