ZETApress

hírportál

BalaTone Zánkán

Július 24-27. között, a hajdani úttörőtábor ismét várja mindazokat, akik teljes pörgésben szeretnének eltölteni néhány önfeledt napot a Balatonnál, nappal sportra vagy strandra vágynak, este pedig koncertekre. Hamarosan indul a Zánkai BalaTone Fesztivál, mely a nyári könnyűzenei fesztiválok közül a legbarátibb áron érhető el, programkínálata pedig egyedülálló, hiszen az esti koncertek mellett több, eddig külön megrendezett extrém sport- és sportrendezvényt is magába foglal, na és, persze, mindez a Balaton-parton!

A Zánkai BalaTone Fesztiválon július 24-27. között földön, vízben és levegőben zajlanak majd az események. Nappal a strand és a Balaton kínálja önmagát a pihenni vágyóknak, de aki adrenalin-dúsabb programra vágyik, megnézheti az extrém motocross-osok bemutatóját vagy azt, ahogy a bmx-es és deszkás riderek bemutatóznak vagy csobbannak a vízbe a Fundango Waterjump óriás rámpájáról. Lesz quadpark, wakeboard-pálya, strandröpi és vizifoci is, illetve idén már a 8. KONA kerékpáros találkozót is a fesztiválon belül rendezik meg, de kulturális ízek is színesítik a fesztivál kínálatát: a zánkai múltra emlékeztet például a világ legnagyobb úttörőjelvény-múzeuma, mely erre a négy napra kitelepül a fesztiválra.

Prémiumszolgáltatás diák-áron

Este minden eddiginél jobb bulikkal találkozhatnak a fesztivál látogatói, immár öt színpadon. A klasszikus rocktól az underground és urban style együtteseken át a deszkás zenékig ível a BalaTone lendületes zenei világa. Fellép majd a Beatsteaks (D), a Noisia & Teebee (NL), a The Real McKenzies (USA), a Killa Kela (UK), DJ Vadim (UK), DJ Hyper (UK), a Cagedbaby (UK) a Freeform Five (UK) és a Zion Train (UK), illetve kevés hazai fellépéseinek egyikeként a Tankcsapda, a Quimby és a Paso is, de ott lesz a Kiscsillag, a Kowalsky Meg A Vega, a Belga és a Zagar, hogy csak néhányat említsünk a több mint száz hazai és külföldi fellépő közül.

A BalaTone a hazai nyári fesztiválok közül a legbarátibb áron kínál sokrétű kikapcsolódást a fiataloknak – a bérlet elővételben 9900 Ft-ért, a napijegy pedig 4300 Ft-ért kapható – de nem csupán a belépőjegyek ára megfizethető! Idén ötven forinttal olcsóbb lesz az üdítő, mint tavaly volt, és egy korsó sör ára is 300 Ft alatt marad. Miközben a belépőjegy egyben ingyenes sátorozásra is jogosít, háromezer olyan szálláshely is található a fesztivál területén, melyek kényelmesek, ámde diák-pénztárcával is megfizethetőek, a hajdani úttörőváros épített zuhanyzói és mosdói pedig kulturált higiénés körülményeket biztosítanak.

A Zánkai BalaTone Fesztivál tehát magas színvonalú szolgáltatást nyújt a diákok számára is elérhető áron. A Fesztivál számtalan kedvezményt is nyújt: idén a debreceni lakcímkártyával rendelkezők ingyen bulizhatnak a BalaTone-on, de a szülői felügyelettel érkező 14 éven aluliak szintén fizetés nélkül kapnak majd belépőt a kasszáknál. Jó zenék, izgalmas sportesemények, jó társaság, Balaton és adrenalin-fröccs nagy dózisban 96 órán keresztül, ez idén a Zánkai BalaTone Fesztivál. A rendezvény teljes programja itt található.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Vonatjegy jóárasítva

Szóljon hozzá!