ZETApress

hírportál

Disk?O a Vidámparkban

Új olasz játékkal vár minket március idusán a téli álmából ébredő Vidámpark A száz százalékos fővárosi tulajdonban lévő zártkörű részvénytársaság a világkiállításon fedezte fel a Disk?O-t, melyet egyelőre csak bérelnek. A forgó alkalmatosságon egyszerre 28-an foglalhatnak helyet egy-egy motorkerékpáron nyolc éves kortól feljebb.

A négynapos ünnepet követően a jövő hét végén vár újra a városligeti hely, s az igazi nyitás március 31-én lesz. Másnap ? az április 1-jei bolondos napon újabb meglepetésekkel várják a látogatókat. Már most is lehet bankkártyával fizetni, május 1-eje után pedig az üdülési csekket is elfogadják. Folytatódik a szeptemberben bevezetett egybeléptetős rendszer, április 30-is a tavalyi árakon. Utána viszont hétvégén jobban, hétköznap kevéssé emelik az árakat. Céljuk, hogy a látogatók száma egységesen alakuljon a hét minden napján.

A park az elmúlt évet 11 millió 664 ezer forint nyereséggel zárta. A látogatók száma 2,7 százalékkal haladta meg az előző évit. A többletbevétel tette lehetővé az esztétikai színvonalemelő munkák elvégzését is. Továbbra is a Grant Reklámügynökség a partnerük a vendégek odacsalogatásában, melyet tavaly pályáztatással választottak ki.

Idén újra kiírják a Körhinta Újságírói Díjat, melyet elmúlt évi munkájáért Mittelholcz Dóra, a Metró munkatársa kapott. Az emlékplakett és oklevél mellé családi belépőt is kapott a Vidámparkba ? mellyel a napi belépőhöz hasonlóan mindenre fel lehet ülni ?, valamint egy ötvenezer forintos sorsjegycsomagot a Szerencsejáték Rt-től és egy kétszemélyes ebéd-, vagy vacsorameghívást az Anonymus étterembe. A november 4-i zárásig lesz ideje újabb érdekes cikkek megírására.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Csodabringa a Vidámparkban

Szóljon hozzá!